Ultima oră
Ozil nu cedează, deşi Arsenal a pus presiune pe el. ”Vrem să contribuim, vrem să ajutăm, dar nu a fost clar de ce trebuie să ne salariile” Ozil nu cedează, deşi Arsenal a pus presiune pe el. ”Vrem să contribuim, vrem să ajutăm, dar nu a fost clar de ce trebuie să ne salariile”
Probleme în eşalonul secund. O echipă vrea să se retragă şi să se mute în Liga 3 Probleme în eşalonul secund. O echipă vrea să se retragă şi să se mute în Liga 3
Gigi Becali recunoaşte: "A fost răzbunare! Îmi cer iertare faţă de Craiova!" Gigi Becali recunoaşte: "A fost răzbunare! Îmi cer iertare faţă de Craiova!"
Şocul sferturilor de finală este în direct pe Look Plus. Barcelona - Bayern, vineri, ora 22:00. Echipele probabile Şocul sferturilor de finală este în direct pe Look Plus. Barcelona - Bayern, vineri, ora 22:00. Echipele probabile
Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?" Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?"
Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul

Galcă, o nouă performanţă în CV: a promovat în prima ligă din Danemarca!

Stranieri Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19421711/1/vejle.jpg


Vejle Boldklub, echipa antrenată de Constantin Gâlcă, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Nykobing, în etapa a XXXI-a a ligii a II-a daneze.
 
Albanezul Ylber Ramadani a marcat golul, în minutul 57.
 
Cu două etape rămase de disputat din acest sezon, formaţia gazdă, fondată în 1891, de cinci ori campioană a Danemarcei, ultima dată în 1984, şi-a asigurat promovarea în prima ligă.
 
Vejle are 67 de puncte, nouă peste Viborg, formaţia de pe locul secund.
 
Tot cu Gâlcă antrenor, Vejle a retrogradat anul trecut, însă tehnicianul român a pregătit echipa în ultimele trei luni ale sezonului.
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele