Ultima oră
BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!" BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!"
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public” EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public”
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova” VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova”
VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”. VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”.
VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului

GAME OVER! Klopp a confirmat: primul jucător care pleacă de la Liverpool după câştigarea titlului! "E o legendă aici şi deja mi-e dor de tot ce ne oferea"

Premier League Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19414821/1/klopp.jpg

Jurgen Klopp a confirmat astăzi numele primului jucător care o va părăsi pe Liverpool după cucerirea titlului în Premier League. E vorba de mijlocaşul Adam Lallana (32 de ani), care juca pe Anfield din 2014.

Klopp spune că, în principiu, nu se va mai baza pe Lallana în acest sezon pentru a nu-i pune acestuia în pericol negocierile cu viitoarea echipă, iar mijlocaşul se va pregăti în continuare alături de echipă.

Klopp a vorbit la superlativ despre mijlocaşul care a strâns 128 de meciuri şi 18 goluri pentru Liverpool, în Premier League.

"E clar că Adam va părăsi clubul în această vară. Acum avem o situaţie dificilă, dar îl respect pe Adam foarte mult şi totul e clarificat cu el.

E pregătit, se antrenează, totul e în regulă. Dar, da... e vorba despre viitorul lui. Dacă vom avea nevoie de ajutorul său pe teren, îl vom primi. E aici. Se antrenează 100%, dar dacă nu vom avea nevoie de el, doar se va antrena. Aşa e normal. Nu vrem să-i riscăm viitorul în vreun fel, asta e clar.

Deja mi-e dor de tot ceea ce ne oferea. E unul dintre cei mai influenţi jucători cu care am lucrat în toată cariera în ceea ce priveşte influenţa la antrenamente. E un profesionist incredibil. Îi doresc numai bine în viitor. Din punctul meu de vedere e deja o legendă aici şi din sezonul viitor poate deveni o legendă pentru alt club
", a declarat Jurgen Klopp.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele