Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

GAME OVER! Klopp a confirmat: primul jucător care pleacă de la Liverpool după câştigarea titlului! "E o legendă aici şi deja mi-e dor de tot ce ne oferea"

Premier League Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19414821/1/klopp.jpg

Jurgen Klopp a confirmat astăzi numele primului jucător care o va părăsi pe Liverpool după cucerirea titlului în Premier League. E vorba de mijlocaşul Adam Lallana (32 de ani), care juca pe Anfield din 2014.

Klopp spune că, în principiu, nu se va mai baza pe Lallana în acest sezon pentru a nu-i pune acestuia în pericol negocierile cu viitoarea echipă, iar mijlocaşul se va pregăti în continuare alături de echipă.

Klopp a vorbit la superlativ despre mijlocaşul care a strâns 128 de meciuri şi 18 goluri pentru Liverpool, în Premier League.

"E clar că Adam va părăsi clubul în această vară. Acum avem o situaţie dificilă, dar îl respect pe Adam foarte mult şi totul e clarificat cu el.

E pregătit, se antrenează, totul e în regulă. Dar, da... e vorba despre viitorul lui. Dacă vom avea nevoie de ajutorul său pe teren, îl vom primi. E aici. Se antrenează 100%, dar dacă nu vom avea nevoie de el, doar se va antrena. Aşa e normal. Nu vrem să-i riscăm viitorul în vreun fel, asta e clar.

Deja mi-e dor de tot ceea ce ne oferea. E unul dintre cei mai influenţi jucători cu care am lucrat în toată cariera în ceea ce priveşte influenţa la antrenamente. E un profesionist incredibil. Îi doresc numai bine în viitor. Din punctul meu de vedere e deja o legendă aici şi din sezonul viitor poate deveni o legendă pentru alt club
", a declarat Jurgen Klopp.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele