Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Gane e exasperat de promisiunile lui Cortacero! "Se trezeşte dimineaţa şi spune lucruri aiurea. N-a adus niciun euro"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19898233/1/jerry-gane-dinamo.jpg

Ionel Gane nu ratează niciun moment pentru a-l taxa pe Pablo Cortacero, care nu şi-a onorat promisiunile privind infuzia de capital la Dinamo. După eşecul cu Chindia Târgovişte, antrenorul 'câinilor roşii' a precizat că fanii din Programul DDB reprezintă singurul sprijin pentru club.

Într-o situaţie fără precedent, suporterii dinamovişti au strâns bani pentru a achita restanţele salariale către jucători, iar acum negociază cu aceştia pentru micşorarea temporară a salariilor.

Spaniolul Pablo Cortacero a promis în repetate rânduri că va face o infuzie de capital la Dinamo, în valoare de 1,5 milioane de euro, apoi de 5 milioane de euro. În realitate, acţionarul majoritar al clubului n-a virat niciun ban din august 2020.

"Am văzut un interviu de-al lui Cortacero, că o să aducă banii, dar deocamdată sunt numai vorbe. Nu ştiu ce are de gând acest om, se trezeşte dimineaţa şi spune lucruri aiurea. Din august, n-a adus niciun euro. Noi încercăm să ne sacrificăm în continuare, suntem aici. Singurul sprijin este DDB, ei încearcă să rezolve situaţia, dar nu este uşor.

În situaţia în care suntem, nu e uşor să aduci jucători. E clar că jucătorii ştiu despre situaţie şi e greu să-i convingi să vină. Nu avem stabilitate la nivel de club, administrativă, până nu se limpezesc lucrurile. Cei din DDB fac eforturi să nu mai plece jucători", a spus Ionel Gane, la finalul partidei Dinamo - Chindia 0-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele