Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

GATTUSO A INTRAT ÎN PÂINE

Noutăți Publicat pe 13 dec 2019
mail-share icon Email

Gălăgie multă la primul antrenament al lui Gennaro Gattuso susţinut la Napoli. Insigne şi compania au făcut cunoştinţă cu metodele spartane de pregătire ale fostului mijlocaş defensiv.

„Rino” a şi intrat la joc pe parcursul şedinţei de pregătie pentru a le arăta elevilor săi cum se pune piciorul. Napoli nu a mai câştigat de 7 etape în Serie A şi are neapărată nevoie de victorie cu Parma, sâmbătă, de la ora 19:00, pe Look Sport 2.

Pentru meciul cu Parma, jucătorii lui

Napoli au participat şi la un altfel de antrenament. Au fost actori
într-un clip de prezentare al unui calendar ce va ieşi pe piaţă
la începutul anului viitor.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele