Ultima oră
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Gattuso, cutremurat de moartea lui Maradona. ”Am cinat de multe ori împreună, a murit, dar adevărul este că el e veşnic”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19631550/1/gat.jpg

Antrenorul echipei Napoli, Gennaro Gattuso, a declarat că în oraşul italian Diego Maradona a fost mai important ca Sfântul Mucenic Ianuarie - Gennaro, considerat protectorul localităţii.

"Am multe amintiri cu Maradona. Am cinat de multe ori împreună, a murit, dar adevărul este că el e veşnic. A făcut atâtea lucruri extraordinare, poate a greşit în viaţă, dar mereu va fi viu. Diego este o legendă, e de pe altă planetă. El a făcut să viseze un popor, aici e mai important ca San Gennaro şi multă lume îi poartă numele. Sperăm să câştigăm un trofeu anul acesta, ca să i-l dedicăm lui", a declarat Gattuso, informează gazzetta.it.

Maradona a jucat la Napoli, între 1984 şi 1991. El a cucerit titlul în Serie A cu Napoli, în sezoanele 1986/1987 şi 1989/1990, singurele din istoria clubului.

De la plecarea lui de la Napoli, în 1992, clubul a trecut printr-o retrogradare, în 1998, şi apoi prin faliment, în 2004, când a ajuns în liga a treia, fiind salvat şi reconstruit de Aurelio De Laurentiis.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt