Ultima oră
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat

VIDEO | Acesta chiar e new Dinamo! Prima victorie pentru Cosmin Contra pe banca ”câinilor”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19487244/1/din.jpg

Cosmin Contra a bifat prima victorie de când a preluat Dinamo, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, acolo unde în sezonul trecut ”câinii” au pierdut de trei ori. Scorul final a fost 3-1.

După o primă repriză apatică, care a fost scurcircuitată de reuşita lui Nemec, anulată pentru offside, actul secund a adus mult spectacol. Venezueleanul Gonzalez deschide scorul, după o superioritate numerică. Borja Valle a continuat la o fază în care a fost trântit la pământ, i-a pasat lui Camara, care l-a găsit pe acesta în poziţie ideală.

Sorescu a majorat scorul, după ce a urmărit excelent o respingere a lui Buzbuchi, la un penalty pe care l-a ratat, iar la scurt timp, Camara a spart gheaţa în Casa Liga 1, cu un şut din unghi, la o fază creată de Valle. Pe final de meci, Cardoso a marcat golul de onoare.

----------------------------------

Gaz Metan Mediaş - Dinamo 1-3 (Cardoso 89 / Gonzalez 49, Sorescu 74, Camara 83)

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Trif - Droppa, R. Deaconu - R. Romeo, Ciocan, Jica - Smola
  • Dinamo: Mejias - Alexander Gonzales, Puljic, R. Grigore, Isma Lopez - Camara, Răuţă, J. Gol, Sorescu - Nemec, V. Borcea

 

Minutul 90+3: Fluier final! Prima victorie pentru Cosmin Contra pe banca lui Dinamo

Minutul 89: GOL Gaz Metan! Cardoso îndulceşte amarul ardelenilor, cu o lovituă de cap din careul mic.

Minutul 83: GOL Dinamo! Super execuţie din partea lui Camara, care trage perfect, pe jos, după o pasă a noului intrat Fabbrini, ce a trecut de doi fundaşi ai Gazului.

Minutul 80: Răuţă vede şi el cartonaşul galben.

Minutul 79: Sorescu, marcatorul golului este înlocuit de Cosmin Contra. În locul său intră Fabbrini.

Minutul 74: GOL DINAMO! Buzbuchi apără lovitura de la 11 metri a lui Sorescu, care urmăreşte respingerea şi trimite în plasă.

Minutul 73: Borja Valle pătrunde, scapă singur cu Buzbuchi, care respinge, faza continuă, mingea ajunge la Camara, care este faultat absolut stupid în careu de Droppa. Este penalty!

Minutul 64: Adam Nemec primeşte cartonaş galben.

Minutul 62: Noul intrat Sanoh are cea mai mare ocazie a ardelenilor. Trage de lângă Isma Lopez, dar mingea loveşte bara.

Minutul 58: Dublă schimbare la Gaz Metan. Intră Cardoso şi Sanoh, ies Romei şi Smola.

Minutul 49: Venezueleanul Gonzalez deschide scorul, după o superioritate numerică. Borja Valle a continuat la o fază în care a fost trântit la pământ, i-a pasat lui Camara, care l-a găsit pe Gonzalez în poziţie ideală.

Minutul 46: Schimbare ofensivă la Dinamo. Cosmin Contra îl scoate pe Borcea şi îl introduce pe Borja Valle, marcatorul eurogolului din meciul cu Botoşani.

Minutul 45+1: Pauză! Foarte puţine ocazii în primul act.

Minutul 29: Gaz Metan are o şansă mare la următoare fază. Romeo pătrunde şi îl găseşte în careu pe Butean, care trimite un şut în forţă, pe care portarul Mejias îl respinge în faţă.

Minutul 28: Faza foarte frumoasă creată de Dinamo. Nemec recepţionează excelent o centrare din partea dreaptă, pe care o trimite în poartă. Tuşierul Vasile Marinescu ridică fanionul, pentru offside. La reluare s-a văzut că decizia a fost corectă.

Minutul 25: Chamed trage tare, fără emoţii pentru Mejias.

Minutul 20: Dinamo domină jocul. Are posesie, plimbă repede balonul, dar nu produce ocazii importante.

Minutul 4: Schimbare pentru a păcăli regula U-21 la Gaz Metan. Jica este înlocuit de Chamed

Minutul 1: Start de meci!

-----------------------------------------------------------------------

Etapa cu numărul IV din Casa Liga 1 se încheie pe stadionul ”Municipal” din Mediaş, acolo unde Gaz Metan o primeşte pe Dinamo Bucureşti. Partida se vede în direct pe Look Plus, de la ora 21:00.

Ambele echipe sunt în reconstrucţie, dar cu situaţie în clasament diferită. Ardelenii par că au depăşit problemele financiare din finalul sezonului trecut, l-au păstrat pe Dusan Uhrin în vară, iar lotul a fost întregit, acest lucru s-a văzut, echipa e pe 6, cu două victorii şi doar un eşec.

La Dinamo lucrurile nu stau roz nici după venirea investitorilor spanioli. Cosmin Contra are mult de muncă pentru a pune echipa pe linia de plutire, care în acest moment a acumulat doar două puncte. Aşadar, victoria e obligatorie la Mediaş.

Vom putea urmări aproape toate noile transferuri

Cei de la Dinamo au adus 9 jucători în această vară, o mare parte vor fi cel mai probabil titulari contra lui Gaz Metan. Singuca incertitudine pare la postul de portar, acolo unde contra are de ales între Meija şi veteranul Rene Hinojo, adus săptămâna trecută.

Echipele probabile:

Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Velisar - Dropa, Popa, Romeo, Deaconu, Trif - Ciocan.

Dinamo:  Meijas - Gonzalez, Puljici, Grigore, Lopez - Răuţă, Gol - Sorescu, Valle, Măgureanu - Nemec.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele