Ultima oră
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"
Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie” Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie”
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist
Talpan, trecut în "rezervă". Comunicatul prin care CSA Steaua se dezice de jurist
Mega-transferul pregătit de Real pentru sezonul următor! El va fi ”creierul” de la mijlocul terenului  Mega-transferul pregătit de Real pentru sezonul următor! El va fi ”creierul” de la mijlocul terenului
Odegaard nu mai vrea la Real Madrid. Unde îşi doreşte să evolueze starul norvegian Odegaard nu mai vrea la Real Madrid. Unde îşi doreşte să evolueze starul norvegian
Transferul lui Sane, în impas. De ce scad şansele să ajungă la Bayern în această vară Transferul lui Sane, în impas. De ce scad şansele să ajungă la Bayern în această vară

Gaz Metan Mediaş intră în şomaj tehnic. Jucătorii vor câştiga 75% din salariul mediu net

Liga I Publicat pe 1 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19322210/1/gaz-metan.jpg

Gaz Metan Mediaş a anunţat că echipa va intra în şomaj tehnic pe timpul pandemiei de coronavirus. Potrivit preşedintelui Ioan Mărginean, jucătorii vor câştiga salariul mediu net, de 2.340 de lei/ lună.

Anunţul a fost făcut miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. ”Trecem printr-o situaţia specială pe care nu şi-a dorit-o nimeni. Trebuie să fim solidari. Din punct de vedere financiar au intervenit multe probleme. Nu ştim dacă vom relua campionatul şi dacă vom juca toate meciurile. Asta ar însemna o pierdere financiară de 270.000 de euro.  Noi avem toate salariile plătite pe luna februarie şi am plătit şi toate datoriile. Dar nu putem să ne facem un plan pentru perioada următoare.

Aşa că am decis să luăm o măsură de precauţie. Am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în şomaj tehnic, începând cu Mărginean Ioan şi tot personalul. Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari şi alte 38 de persoane.

Nu ştim în ce direcţie să o luăm. Să sperăm că situaţia nu va dura mai mult şi să jucăm toate meciurile rămase. Oricine vrea să ajute clubul Gaz Metan e binevenit”, a declarat Ioan Mărginean.

După două etape din play-off, Gaz Meatan Mediaş se află pe ultimul loc, 6, cu 23 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele