Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Gaz Metan Mediaş nu a fost de acord cu oferta făcută de CFR Cluj, pentru Yuri Matias

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20008554/1/ym.jpg

Edi Iordănescu şi oamenii din conducerea celor de la CFR Cluj încearcă să pregătească din timp înlocuirea lui Paulo Vinicius, brazilianul de 36 de ani care la final de 2021 îşi încheie contractul cu gruparea din Gruia. Conform ProSport, campioana a făcut deja o ofertă pentru Yuri Matias (26 de ani), fundaş central brazilian care a impresionat în acest sezon sub tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş.

Negocierile au intrat în impas, deoarece ”găzarii” nu au fost de acord cu suma de transfer propusă de campioana României.

  • Matias este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro, iar cei de la Mediaş speră proabil să primească o sumă în jurul acestei cifre.

Yuri Matias are 1.86 metri, seamănă izbitor ca stil de joc cu Vinicius şi, la 26 de ani, e considerat de Edward Iordănescu urmaşul firesc al lui Vinicius. În acest sens, campioana a făcut o ofertă de 150.000 de euro celor de la Gaz Metan, dar medieşenii, conştienţi de valoarea stoperului, au cerut dublu. Conform ProSport, negocierile se vor relua în perioada de mercato din vară, dar şansele ca Yuri să ajungă în Gruia sunt foarte mari, mai ales că a venit gratis la Mediaş, iar clubul condus de Vali Iordănescu ar face, oricum, un profit interesant.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele