Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Gaz Metan s-a mişcat repede. Ce antrenor ar fi convins să-i ia locul lui Edi Iordănescu

Superliga Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19379436/1/gaz-metan.jpg

Gaz Metan Mediaş nu mai are antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu, dar se pare că i-a găsit înlocuitor. Oficialii clubului au luat legătura cu fostul tehnician al lui Dinamo, Duşan Uhrin. Potrivit Telekom Sport, antrenorul va conduce echipa în ultimele etape din play-off-ul Ligii 1.

Iordănecu a decis să plece, iar între cele două părţi a fost o înţelegere amiabilă, nefiind vorba de o demitere. Se pare că problema principală a fost reprezentată de buget. Antrenorul voia mai mulţi bani pentru sezonul următor, pentru a putea să facă din Gaz Metan o echipă care să se bată chiar la podium în Liga 1. Conducerea nu i-a putut garanta o sumă pe care el o voia, astfel că plecare s-a concretizat în cele din urmă. Fiul lui Anghel Iordănescu a transmis mesaje clare din urmă cu câteva luni în acest sens. Mediaş a găsit cea mai bună variantă, se pare, şi l-a convins pe Uhrin să semneze.

În ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat Mediaş în acest sezon, a reuşit totuşi să se califice îl play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Iordănescu a evoluat în două meciuri în grupa pentru campionat, până la suspendarea campinatului, şi a înregitrat o înfrângere, 1-2 cu Craiova în deplasare, şi un egal, 0-0 cu CFR Cluj pe teren propriu.

Gaz Metan este pe ultimul loc îl play-off, poziţia a 6-a, cu 23 de puncte, la 7 distanţă de liderul CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele