Ultima oră
VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României
Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN” Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN”
Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua.  ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua. ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c
Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”

Gazzetta dello Sport l-a remarcat pe Ciprian Tătăruşanu. ”A rămas vigilent şi a salvat rezultatul!”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20444489/1/tata.jpg

AC Milan s-a impus cu greu, la limită, în faţa celor de la Torino. Rossonerii au câştigat 1-0, în cadrul unui duel lipsit de ocazii şi faze importante.

Odată cu acest succes, Milanul a urcat pe primul loc în clasamentul din Serie A. Napoli este pe 2, la 3 puncte distanţă, dar cu un meci în minus jucat.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular şi a avut două intervenţii providenţiale. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport i-au acordat nota 6.5 şi au ţinut să evidenţieze performanţele românului.

„Tătăruşanu a rămas vigilent şi a salvat rezultatul! Sanabria l-a pus în dificultate, dar el a răspuns uimitor”, au scris jurnaliştii prestigioasei publicaţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele