Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

George Russel a câştigat MP virtual de la Monte-Carlo

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19370996/1/f1.jpg

Britanicul George Rusell (22 de ani) de la Williams a câştigat Marele Premiu de la Monte-Carlo, care s-a disputat pe consolă. Din păcate etapa din realitate a fost anulată în acest sezon.

Tânărul pilot britanic a făcut o cursă excelentă, conducând cursa în ritm solitar. Pe locul secund s-a clasat mexicanul Esteban Gutierez, care în mod normal pilotează în Formula E. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc, pilotul celor de la Ferrari, care a reuşit să obţină ultima treaptă a podiumului pe ultimele viraje.

Campionatul de Formula 1 nu şi-a putut disputa nicio etapă în 2020, sezonul fiind suspendat chiar înainte de Marele Premiu al Australiei. Oficialii speră ca reluarea să aibă loc pe 5 iulie, pe circuitul austriac de la Spielberg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele