Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Germania a inspectat condiţiile de la Bucureşti, înaintea meciului cu 'tricolorii' în preliminariile Cupei Mondiale

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19924532/1/inspectie-arena.jpg

Reprezentanţii Federaţiei Germane de Fotbal au inspectat condiţiile de cazare şi de pregătire de la Bucureşti în vederea meciului cu România din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, programat pe 28 martie.

Pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022, România a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

Echipa naţională a Germaniei va juca împotriva reprezentativei noastre la Bucureşti, pe Arena Naţională, pe 28 martie.

În acelaşi timp, Germania are şanse mari să se întoarcă la Bucureşti pe 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la EURO 2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului.

Team managerul naţionalei Germaniei a fost însoţit de team managerul Naţionalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua şi Arcul de Triumf şi mai multe hoteluri din Bucureşti.

Ceilalţi specialişti germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecţie împotriva COVID-19 şi despre rutele de acces la Arena Naţională.

“Delegaţia Germaniei s-a declarat satisfăcută de condiţiile de antrenament şi cazare pe care le-a găsit la Bucureşti şi speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Naţională”, a anunţat FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri