Ultima oră
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti
Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor” Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor”
VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României

Gest impresionant făcut de Erling Haaland, pentru SOS Autism Bihor! A trimis un pachet, după ce a aflat scandalul în care a fost implicat Şovre

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20125477/1/haaland-1.jpg

Starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland a făcut un gest de nepreţuit faţă de ”Asociaţia SOS Autism Bihor”, după ce a aflat povestea din spatele autografului pe care Octavian Şovre i l-a cerut la finele meciului tur cu Manchster City, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Haaland a trimis asociaţiei un pachet cu lucruri licitabile, din care mai mult ca sigur se vor obţine bani frumoşi, ce vor ajuta enorm în terapiile beneficiarilor.

Coletul conţine tricouri cu autograf, fotografii de asemenea semnate, dar şi o scrisoare adresată preşedintei Simona Zlibuţ.

”Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland şi conţine tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său şi o scrisoare adresată preşedintei Simona Zlibuţ. Cuvintele de mulţumire sunt modeste pentru recunoştinţa ce o avem faţă de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulţumim!”, este mesajul emoţionant al SOS Autism Bihor.

 

Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia...

Publicată de Asociaţia SOS Autism Bihor pe Luni, 19 aprilie 2021

Arbitrul asistent Octavian Şovre a declarat  că autrografele semnate de Erling Haaland vor fi scoase la licitaţie pentru sprijinirea celor care suferă de autism, informează frf.ro.

"Povestea începe cu câţiva ani în urmă, atunci când împreună cu alţi arbitri din judeţul Bihor şi cu colegi din brigăzi internaţionale am decis să sprijinim o asociaţie care se îngrijeşte de persoanele care suferă de autism, dar şi alte acţiuni caritabile. Una dintre contribuţii a fost oferirea unor suveniruri din sport, în special autografe, cu fotbalişti şi sportivi, pentru a fi scoase la licitaţie şi a aduna fondurile necesare desfăşurării activităţii. Cu acest gând l-am rugat pe Haaland să-mi semneze cartonaşele care, între timp, au ajuns la directoarea asociaţiei respective. Acestea vor fi scoase la licitaţie, sper să fie valorificate la maxim şi să îi ajute pe cei care au nevoie. Am avut şansa de a intra în contact cu mari sportivi, mari fotbalişti, atât cu ocazia Jocurilor Olimpice, cât şi la alte competiţii internaţionale. Astfel am reuşit să adun autografe în acest scop", a declarat Şovre.
 

Arbitrul a afirmat că este conştient că acţiunea sa nu s-a încadrat în normele impuse arbitrilor UEFA.  "În primul rând aş dori să le mulţumesc şi eu celor care, după ce au aflat de această poveste, au ales să sprijine activitatea asociaţiei în diferite feluri. Am văzut articole sportive donate în scop caritabil şi nu numai, iar acest lucru m-a bucurat. Apoi, sunt conştient că acţiunea mea nu s-a încadrat în normele impuse arbitrilor UEFA. Ceea ce îmi doresc însă este ca prestaţia mea şi a brigăzii din care fac parte să primeze în luarea oricărei decizii privind cariera mea internaţională", a mai spus Şovre.


Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor Ligii Campionilor. La finalul meciului de marţi, pe tunelul de la vestiare, Şovre, membru în brigada condusă de Ovidiu Haţegan, a fost văzut cum îi cerea un autograf lui Haaland.

Ulterior, Octavian Şovre a declarat că obişnuieşte să strângă autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele