Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Gestul superb al lui Kai Havertz pentru victimele inundaţiilor din Germania

Chelsea Publicat pe 20 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20368127/1/tw-chelsea-havertz.jpg

Fotbalistul echipei Chelsea Londra, Kai Havertz, a donat 200.000 de euro şi a decis crearea a 100 de perechi de ghete cu design special pentru a fi scoase la licitaţie în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea oamenilor afectaţi de inundaţiile din Germania.

Havertz va purta una dintre perechi la meciul de duminică împotriva formaţiei Arsenal, din Premier League.

“Vrem doar să strângem bani, oamenii să cumpere ghetele. Gheata sunt poate simbolul susţinerii mele şi respectului meu pentru oamenii care au pierdut totul.”, a afirmat jucătorul.

Inundaţiile au avut loc în urmă cu câteva săptămâni, însă Havertz a precizat că este încă important ca oamenilor să li se amintească ce a fost, deoarece mulţi încă suportă consecinţele.

“Poate mulţi au uitat deja. Familia mea locuieşte în zonă şi ştim că mulţi oameni au rămas fără adăpost. Au pierdut totul şi nu au unde să doarmă. Sau sunt case fără curent electric şi oameni care nu au hrană sau îmbrăcăminte. Astfel că sunt de părere că acum încă este un moment bun pentur a ajuta. Ei încă au foarte multe probleme.”, a declarat jucătorul german.

Inundaţiile din iulie din Germania s-au soldat cu 183 de decese - dintre care 135 numai în landul Renania-Palatinat.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele