Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Gheorghe Chivorchian, laude pentru suporterii lui ASU Poli: ”Au început proiectul în Liga 5 şi au dus echipa în Liga 2”

Liga II Publicat pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20001043/1/galerie-poli-aek-0042.jpg

ASU Politehnica Timişoara se bate la promovare în acest sezon de Liga 2, iar Gheorghe Chivorchian a vorbit despre proiectul iniţiat de foştii suporteri ai fostei echipe Politehnica Timişoara, la Look Sport Live. El a lăudat modul în care fanii au reuşit, pornind de la un simplu proiect, să ducă echipa din Liga 5 până în Liga 2.

Chivorchian a vorbit şi de altă echipă de tradiţie, Ceahlăul Piatra Neamţ, care la rândul ei a dispărut. Acum, echipa locală e abia în Liga 3.

Şansa lui ASU Poli au fost suporterii, care veneau la stadion înainte pentru Poli Timişoara. A plecat proiectul de la Institutul Politehnic. Suporterii au rămas fideli şi au dus echipa de la Liga 5 la Liga 2. La Piatra Neamţ au rămas ceva sponsori şi mai sunt ceva oameni care duc activitatea, dar nu e acelaşi lucru, chiar dacă au fost ceva realizări. De acolo au plecat jucători la Botoşani, la Chindia, la Iaşi, dar echipa e în Liga 3.

Dar au dispărut doi oameni de acolo, Dumitru Sechelariu şi Gheorghe Ştefan. Ei ştiau să atragă oameni lângă ei, să aibă performanţe. Acum nu se mai poate”, a declarat Gheorghe Chivorchian la Look Sport Live.

ASU Poli e pe locul 2 în Liga 2, cu 27 de puncte, peste ea mai fiind doar FC U Craiova, cu 3 puncte mai mult. În primul meci din acest an, bănăţenii au câştigat confruntarea cu Gloria Buzău, cu 2-0.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele