Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Gheorghe Hagi le-a dezvăluit scoţienilor planul lui Ianis după mutarea la Rangers: "Gerrard a vorbit deja cu el"

Fotbal Internațional Publicat pe 20 feb 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19272172/1/vlcsnap-2019-04-26-16h57m57s45.png

Gheorghe Hagi a vorbit în presa din Scoţia despre situaţia lui Ianis, jucător primit cu braţele deschise la Glasgow Rangers. Fără să o spună direct, Regele a lăsat să se înţeleagă că fiul său ar fi încântat să continue la Rangers şi din vară.

  • Meciurile jucate de Ianis Hagi la Rangers se văd în exclusivitate pe posturile Look.  St. Johnstone - Rangers e LIVE pe LOOK SPORT, duminică, de la 14:00.

Ianis Hagi a bifat patru meciuri consecutive ca titular în formaţia gândită de legendarul fotbalist al celor de la Liverpool, Steven Gerrard, însă mai are mult de muncit până să se decidă dacă merită cele 5 milioane de euro, atât cât solicită Genk în schimbul fotbalistului român, din vară, dacă scoţienii doresc să-l păstreze. Tatăl său, marele Gică Hagi recunoscut în presa din Scoţia că încearcă să nu piardă nici un meci al celor de la Glasgow Rangers şi că fiul său trăieşte o experienţă inedită, din care are doar de învăţat.

"Este o oportunitate grozavă pentru Ianis, fiindcă este un club cu o mentalitate de învingător. Desigur, Ianis are foarte multe de învăţat de la acest club de tradiţie şi sunt sigur foarte sigur că va deveni mult mai bun, deoarece îşi va dezvolta şi mai mult mentalitatea şi spiritul. Din ce ştiu, Steven Gerrard l-a chemat şi a stat de vorbă cu el. Este încă devreme să vorbim despre ce se va întâmpla la final de sezon.

Clubul trebuie să dea un răspuns. Atmosfera, stadionul, suporterii - toate sunt fanastice. Orice jucător şi-ar dori aşa ceva. Mă bucur că Rangers a trecut peste acei ani grei. A arătat încă o dată că este un club imens. Ianis este Ianis. Joacă pe acelaşi post ca mine, însă are calităţile sale proprii. Cu ambele picioare, creativitate. Sunt sigur că va fi apreciat pentru calităţile sale. Ianis iubeşte presiunea, este obişnuit cu ea.

Îi plac provocările, mizele partidelor, marile şanse. Capătă experienţă în fiecare zi, deoarece este încă foarte tânăr. Mă uit aproape la fiecare meci. M-am bucurat că a început bine şi că are un moral bun. Este fantastic pentru el, la vârsta lui, să joace cu 50.000 de fani în spate. Acest lucru, cu siguranţă, îl va face şi mai puternic", a declarat fostul decar al naţionalei României, pentru presa din Scoţia.

5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.

Un gol şi o pasă de gol a reuşit Ianis, în Campionatul Scoţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri