Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

Gheorghe Mustaţă şi-a pierdut răbdarea! Atac la adresa unui jucător al FCSB. ”Problema este că stăm foarte prost la nivel de lot, avem accidentări foarte multe”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20183754/1/mus.jpg

Gheorghe Mustaţă a avut o poziţie dură cu privire la situaţia lui Andrei Vlad. Portarul celor de la FCSB a comis o serie de erori grave în play-off, iar FCSB a pierdut fotoliul de lider în dauna celor de la CFR Cluj.

Liderul galeriri formaţiei din Capitală este de părere că internaţionalul de tineret nu este de nivelul care se cere la FCSB şi este de părere că Straton se va descurca mai bine între buturi.

„Am vorbit cu Florinel Coman şi nu mai poate juca. Sper să aibă aceiaşi atitudine ca la meciul cu CFR. Faptul că au fost nişte greşeli şi e bine că Gigi Becali le-a văzut. Au fost nişte greşeli… Nu vreau să vorbesc despre Vlad, dar nu este portarul potrivit pentru a apăra în play-off. Dacă ajungi să iei un gol aşa. Problema este că la ora actuală stăm foarte prost la nivel de lot, avem accidentări foarte multe.

Noi am vorbit cu Tănase, suntem alături de ei, facem sacrificii. Nu ştiu dacă Straton este portarul care să greşească la ora asta. El ştie să aşeze echipa în teren. Ceea ce a făcut Rusescu este foarte bine, dar am luat golul ăla… Şi Rusescu s-a mirat cum a dat golul ăla”,
a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru Pro X.

Portarul Andrei Vlad (22 de ani) a intrat în dizgraţia finanţatorului FCSB, Gigi Becali, după evoluţiile din play-off-ul Ligii 1. Becali a spus că Vlad nu are experienţa necesară pentru a fi titular la FCSB. Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că portarul ‘roş-albaştrilor’ este o variantă pentru echipa naţională de seniori, la care n-a debutat deocamdată.

În acest sezon, Andrei Vlad a primit 26 de goluri în 37 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile. A bifat 19 partide fără gol primit.

El a fost titular la echipa naţională de tineret şi are şanse mari să fie portarul ‘tricolorilor’ la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Sunt într-o poziţie dificilă. Nu ar fi frumos să comentez ceea ce se întâmplă la echipele de club. Dar este un jucător interesant. Nu ştiu ce se va întâmpla cu el, pentru că a fost schimbat în ultima partidă. Nu ştiu dacă va mai apăra în partidele rămase, medicul echipei naţionale ţine legătura cu cel de la FCSB.

Este un jucător interesant, are un joc de picior foarte bun. Probabil anumite greşeli apar şi din cauza vârstei, dar este în vederile noastre pentru echipa mare. Vom vedea dacă va avea continuitate. E clar că va fi la unul dintre loturi, ori preolimpic ori la echipa mare, rămâne de văzut cât de des va apărea în echipă", a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele