Ultima oră
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”
FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate

Gheorghe Ştefan, condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de corupţie! Viorel Hrebenciuc, trimis şi el în spatele gratiilor

Fotbal Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20394431/1/gheorghe-stefan-condamnat-la-inchisoare.png

Gheorghe Ştefan, fostul patron al echipei Ceahlăul, a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de corupţie, în care se mai află şi Viorel Hrebenciuc, care a primit 3 ani de închisoare cu executare.

În perioada în care fostul finanţator al echipei din Piatra Neamţ deţinea şi televiziuna Giga TV, a apelat la Viorel Hrebenciuc, fost şef al PSD, căruia i-a cerut să intervină la CNA, pentru ca postul său să primească licenţa, care fusese retrasă pe 17 septembrie 2013.

Hrebenciuc a făcut ceea ce poate fi asimilat cu traficul de influenţă, astfel încât a intervenit pe lângă anumiţi funcţionari, pentru ca decizia iniţială a CNA să fie anulată. Cazul a fost judecat, iar cei doi au fost trimişi în spatele gratiilor.

Însă, în acelaşi dosar mai sunt implicate şi Laura Georgescu, fostă şefă CNA, care a primit 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, şi Narcisa Iorga, membru CNA la data faptei, care a primit 3 ani de închisoare cu suspendare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele