Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Ghinion pentru Raul Rusescu! Atacantul a fost testat pozitiv la coronavirus

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 15 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19595130/1/rusescu.jpg

Raul Rusescu este unul dintre cei şase jucători de la Academica Clinceni depistaţi pozitiv la noul coronavirus. Atacantul în vârstă de 32 de ani traversa un moment bun în Liga 1, iar acum va fi indisponibil pentru meciul cu Viitorul, din 21 noiembrie.

Potrivit Fanatk, Raul Rusescu a intrat în izolare, alături de ceilalţi cinci colegi. 

În plus, doi membri ai staff-ului tehnic de la Academica Clinceni s-au infectat cu coronavirus.

Raul Rusescu are un gol şi o pasă decisivă în patru meciuri pentru Academica Clinceni.

În etapa a 11-a din Liga 1, Academica Clinceni va primi vizita Viitorului, pe 21 noiembrie, în direct pe Look Sport+.

Cel mai probabil, Raul Rusescu va rata şi meciul din 28 noiembrie, când ilfovenii vor evolua contra Farului Constanţa, în 16-imile de finală ale Cupei României. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele