Ultima oră
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 3-0, în direct la Prima Sport 1! Pop face spectacol cu defensiva adversă VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 3-0, în direct la Prima Sport 1! Pop face spectacol cu defensiva adversă
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie

Giani Kiriţă, nemilos cu cei de la Dinamo. ”Sunt maxim jucători să supravieţuiască în Liga 1. Şi nu toţi!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20105045/1/kir-2.jpg

Giani Kiriţă a lansat un atac foarte dur la adresa lotului celor de la Dinamo, din care a făcut şi el parte în perioada iulie 1996 – iulie 2003, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fani.

„Nu mă identific sub nicio formă! N-au repere, nu sunt echipă, nu sunt jucători de valoarea lui Dinamo. Sunt maxim jucători să supravieţuiască în Liga 1. Şi nu toţi!”, a spus Giani Kiriţă, fostul jucător al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Fanii au trasat obiectivele

Dinamo a rămas pe antepenultimul loc în Liga 1, după eşecul la limită cu CFR Cluj, scor 0-1. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, fanii din Programul DDB au anunţat obiectivele echipei: câştigarea Cupei României şi ocuparea unui loc sigur în play-out.

Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei României şi va înfrunta Astra Giurgiu, în sistem tur-retur (13-15 aprilie, 11-13 mai). Cealaltă semifinală este Craiova – Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Fanii dinamovişti sunt mulţumiţi de ultimele transferuri: portarul Gudmund Kongshavn şi fundaşul Raul Albentosa.

"Urmează bătălii grele pentru Dinamo! ÎNCOTRO O LUĂM, CÂINILOR? Dinamo are două obiective în acest moment: Cupa României şi rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasament.

Imediat după licenţă, o victorie uriaşă, am anunţat următorii paşi pentru DDB. Rezolvarea problemelor de ordin sportiv şi promisiunea făcută nouă înşine, aceea de a ne asigura că Dinamo poate funcţiona zilnic.

PROBLEMA DE ORDIN SPORTIV

Se depun eforturi uriaşe pentru ca jocul echipei să se schimbe în bine. Meciul cu CFR a demonstrat că eforturile nu sunt în zadar. Băieţii au intrat pe teren cu atitudinea corectă, echipa a arătat disciplină şi numai arbitrajul potrivinic ne-a impiedicat să venim cu cel puţin 1 punct de la Cluj. E un fapt! S-au pronunţat în acest sens inclusiv specialişti în domeniu, cum sunt Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu!

Meciul cu CFR a dezvăluit şi două mari câştiguri pentru Dinamo: Gudmund Kongshavn şi Raul Albentosa.

ÎNCĂ UN JUCĂTOR LA DINAMO

Mai mult decât atât, Dinamo a semnat şi cu JOSEPH AKPALA, jucător trecut pe la Charleroi, FC Brugge şi Werder Bremen, în speranţa că vom întări şi atacul!

Soluţiile pe care le avem la dispoziţie sunt extrem de puţine, pentru că, dincolo de situaţia mai delicată a clubului, toate campionatele sunt în plină desfăşurare. Ideea este că FACEM TOT CE ESTE OMENEŞTE POSIBIL pentru ca Dinamo să fie pregătită pentru bătăliile din Cupă şi play out. Însă nu putem reuşi decât ÎMPREUNĂ!

CÂINILOR, SUNTEM LA RĂSCRUCE DE DRUMURI! Am reuşit împreună să obţinem licenţa. DDB a mai achitat încă o rată la ANAF. Echipa a efectuat deplasarea la Cluj cu avionul. Organizarea meciului cu Clinceni e rezolvată şi ea. Săptămâna viitoare trebuie să achităm şi salariile jucătorilor!", este mesajul postat de PCH pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele