Ultima oră
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe

Giani Kiriţă, nemilos cu cei de la Dinamo. ”Sunt maxim jucători să supravieţuiască în Liga 1. Şi nu toţi!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe joi, 08:59
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20105045/1/kir-2.jpg

Giani Kiriţă a lansat un atac foarte dur la adresa lotului celor de la Dinamo, din care a făcut şi el parte în perioada iulie 1996 – iulie 2003, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fani.

„Nu mă identific sub nicio formă! N-au repere, nu sunt echipă, nu sunt jucători de valoarea lui Dinamo. Sunt maxim jucători să supravieţuiască în Liga 1. Şi nu toţi!”, a spus Giani Kiriţă, fostul jucător al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Fanii au trasat obiectivele

Dinamo a rămas pe antepenultimul loc în Liga 1, după eşecul la limită cu CFR Cluj, scor 0-1. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, fanii din Programul DDB au anunţat obiectivele echipei: câştigarea Cupei României şi ocuparea unui loc sigur în play-out.

Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei României şi va înfrunta Astra Giurgiu, în sistem tur-retur (13-15 aprilie, 11-13 mai). Cealaltă semifinală este Craiova – Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Fanii dinamovişti sunt mulţumiţi de ultimele transferuri: portarul Gudmund Kongshavn şi fundaşul Raul Albentosa.

"Urmează bătălii grele pentru Dinamo! ÎNCOTRO O LUĂM, CÂINILOR? Dinamo are două obiective în acest moment: Cupa României şi rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasament.

Imediat după licenţă, o victorie uriaşă, am anunţat următorii paşi pentru DDB. Rezolvarea problemelor de ordin sportiv şi promisiunea făcută nouă înşine, aceea de a ne asigura că Dinamo poate funcţiona zilnic.

PROBLEMA DE ORDIN SPORTIV

Se depun eforturi uriaşe pentru ca jocul echipei să se schimbe în bine. Meciul cu CFR a demonstrat că eforturile nu sunt în zadar. Băieţii au intrat pe teren cu atitudinea corectă, echipa a arătat disciplină şi numai arbitrajul potrivinic ne-a impiedicat să venim cu cel puţin 1 punct de la Cluj. E un fapt! S-au pronunţat în acest sens inclusiv specialişti în domeniu, cum sunt Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu!

Meciul cu CFR a dezvăluit şi două mari câştiguri pentru Dinamo: Gudmund Kongshavn şi Raul Albentosa.

ÎNCĂ UN JUCĂTOR LA DINAMO

Mai mult decât atât, Dinamo a semnat şi cu JOSEPH AKPALA, jucător trecut pe la Charleroi, FC Brugge şi Werder Bremen, în speranţa că vom întări şi atacul!

Soluţiile pe care le avem la dispoziţie sunt extrem de puţine, pentru că, dincolo de situaţia mai delicată a clubului, toate campionatele sunt în plină desfăşurare. Ideea este că FACEM TOT CE ESTE OMENEŞTE POSIBIL pentru ca Dinamo să fie pregătită pentru bătăliile din Cupă şi play out. Însă nu putem reuşi decât ÎMPREUNĂ!

CÂINILOR, SUNTEM LA RĂSCRUCE DE DRUMURI! Am reuşit împreună să obţinem licenţa. DDB a mai achitat încă o rată la ANAF. Echipa a efectuat deplasarea la Cluj cu avionul. Organizarea meciului cu Clinceni e rezolvată şi ea. Săptămâna viitoare trebuie să achităm şi salariile jucătorilor!", este mesajul postat de PCH pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele