Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

Gică Craioveanu ia în calcul să candideze la preşedinţia clubului Universitatea Craiova. "Iniţiativa cu socios este una superbă"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20240544/1/rps7375.jpg

Gică Craioveanu (53 de ani) a anunţat că ia în calcul să candideze la preşedinţia clubului Universitatea Craiova. În premieră, preşedintele ‘alb-albaştrilor’ va fi votat de către suporterii posesori de abonament.

În prezent, Sorin Cârţu este preşedintele Universităţii Craiova, iar Gică Craioveanu este director de imagine.

Recent, Sorin Cârţu a lăsat să se înţeleagă că nu va candida pentru a-şi păstra funcţia, pe care o deţine din martie 2019.

Fost atacant, Gică Craioveanu a jucat pentru Craiova în perioada 1991-1995, reuşind să câştige titlul în prima ligă şi două Cupe ale României. A fost desemnat golgheterul campionatului în 1994 şi 1995.

"Ştiu că fanii m-au pus ca posibil preşedinte. M-au iubit şi mă iubesc dintotdeauna. Mă gândesc să candidez, nu ştiu. Dar iniţiativa cu ‘socios’ este una superbă. Avem nevoie de atacanţi. Ne-a zdruncinat mult accidentarea lui Koljic şi plecarea lui Mihăilă. Am pierdut golul", a spus Gică Craioveanu.

Clubul Universitatea Craiova a anunţat că primul mandat de preşedinte va avea o perioadă de 2 ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de 4 ani. Fanii abonaţi vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât şi online, prin intermediul unei platforme dedicate special.

mail-share icon Email
viewscnt