Ultima oră
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie antrenor la Viitorul. ”De asta am adus şi un antrenor tânăr. Am crezut că e momentul să vină şi altcineva”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19561257/1/gica-hagi.jpg

Gică Hagi a anunţat că renunţă să mai pregătească Viitorul Constanţa, club pe care l-a şi fondat. Fostul mare fotbalist nu a plecat să antreneze altă echipă, deşi s-au vehiculat multe ipoteze.

Acesta a explicat în cadrul unui interviu că nu a părăsit echipa, ci a decis să aducă un tehnician tânăr, în persoana lui Ruben de la Barrera, iar el se va ocupa de partea din afara terenului, care ţine de club şi academia acestuia.

"Avem în continuare jucători. Noi am construit o generaţie până la 99. Avem altă generaţie 2000-2004.... E foarte bună întrebarea, aşa vă dau răspunsul şi de ce m-am retras. A venit timpul în care să îmi revizuiesc, după 10 ani, să revizuiesc totul în Academie, să fac pentru următorii 10 ani. Selecţie, jucători... Tot ce avem acolo. (n.r. - Adică te-ai retras ca să pregăteşti următorul set?) De zece ani, da. Să mă duc să organizez lucrurile pentru următorii ani. Şi apoi pot să îi las în pace. De asta am adus şi un antrenor tânăr. Am crezut că e momentul să vină şi altcineva, să predea şi alte mişcări de a juca fotbalul, dar respectând principiile noastre", a spus Gică Hagi, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele