Ultima oră
BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!" BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!"
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public” EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public”
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova” VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova”
VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”. VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”.
VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului

Gică Hagi a găsit cauza înfrângerii clare cu Sepsi: "Am avut un început de meci foarte slab". Ce se întâmplă cu Matei

Viitorul Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Gică Hagi pune eşecul suferit de Viitorul contra lui Sepsi OSK, scor 0-3, pe seama faptului că jucătorii săi nu au fost conectaţi la meci, având deja obiectivul îndeplinit.

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19438636/5/hagi.jpg

"În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare, iar jucătorii noştri, văzând acest lucru, au venit şi momente în care unii dintre ei s-au accidentat. Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză pe care am făcut-o.

Relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci, le-am zis că adversarul este foarte agresiv, facem presiune, îl ştiam, pressing în jumătatea noastră, ştiam acest lucru şi le-am spus. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai bine ca noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei.

Lucrurile sunt simple. Trebuie să fim pregătiţi oricând ar fi. Nu vă ajunge că ne-am odihnit vreo 3 luni? Nu ne-am săturat 3 luni să stăm în casă? Sau două luni? Vrem să jucăm fotbal. Trebuie să jucăm", a spus Gică Hagi.

Ce se întâmplă cu Cosmin Matei

Hagi a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Matei, care a ieşit într-un club şi nu a purtat mască. "Nu a fot exclus, a fost izolat. A greşit. Vom vedea, vom analiza, noi nu le facem la televizor lucrurile acestea, a fost doar exclus pentru că nu putea sa mai stea cu noi, să aibă contact cu noi", a mai declarat Hagi.

Sepsi a învins FC Viitorul în deplasare, scor 3-0, în play-out-ul Ligii I

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, în etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Carnat '8 şi '32 şi Ştefănescu '16.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele