Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Gică Hagi a găsit cauza înfrângerii clare cu Sepsi: "Am avut un început de meci foarte slab". Ce se întâmplă cu Matei

Farul Constanta Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Gică Hagi pune eşecul suferit de Viitorul contra lui Sepsi OSK, scor 0-3, pe seama faptului că jucătorii săi nu au fost conectaţi la meci, având deja obiectivul îndeplinit.

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19438636/5/hagi.jpg

"În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare, iar jucătorii noştri, văzând acest lucru, au venit şi momente în care unii dintre ei s-au accidentat. Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză pe care am făcut-o.

Relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci, le-am zis că adversarul este foarte agresiv, facem presiune, îl ştiam, pressing în jumătatea noastră, ştiam acest lucru şi le-am spus. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai bine ca noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei.

Lucrurile sunt simple. Trebuie să fim pregătiţi oricând ar fi. Nu vă ajunge că ne-am odihnit vreo 3 luni? Nu ne-am săturat 3 luni să stăm în casă? Sau două luni? Vrem să jucăm fotbal. Trebuie să jucăm", a spus Gică Hagi.

Ce se întâmplă cu Cosmin Matei

Hagi a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Matei, care a ieşit într-un club şi nu a purtat mască. "Nu a fot exclus, a fost izolat. A greşit. Vom vedea, vom analiza, noi nu le facem la televizor lucrurile acestea, a fost doar exclus pentru că nu putea sa mai stea cu noi, să aibă contact cu noi", a mai declarat Hagi.

Sepsi a învins FC Viitorul în deplasare, scor 3-0, în play-out-ul Ligii I

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, în etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Carnat '8 şi '32 şi Ştefănescu '16.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele