Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Gică Hagi anunţă un eveniment special săptămâna viitoare. ”Un meci amical frumos”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20375448/1/hagi.jpg

FC ”U” Craiova 1948 a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a VII-a a Ligii I. Partida a fost în direct pe Look Sport.

La finalul partidei, Gică Hagi a declarat că a fost un meci foarte echilibrat şi a ţinut să laude echipa lui Adi Mutu, pe care o vede una din cele mi bune formaţii din Casa Liga 1 la momentul actual. ”Regele” a mai precizat că weekend-ul viitor, cu ocazia pauzei din pricina echipei naţionale, Farul va juca un meci amical cu cei de la Galatasaray, echipa pentru care a scris istorie.

"Noi reprezentăm două cluburi, suntem antrenori, v-am promis că va fi un meci foarte bun şi cred că ambele echipe au contribuit la un meci foarte bun. Fiecare a încercat să se impună, să domine ritmul şi intensitatea jocului. În multe momente am reuşit. Mă bucur pentru băieţi, mai ales că au revenit de la 0-1, în deplasare, cu galerie, cu echipă cu tradiţie, orgoliu. A fost important pentru noi, am dovedit că am jucat până în ultimul minut şi a venit şi golul.

Sunt momente când intră şi unele când nu intră. Noi am produs fotbal azi. Mergem în continuare, muncim să devenim mai buni. Ne adaptăm la program şi încercăm să-i punem şi pe ceilalţi la punct, care au jucat mai puţin. Avem meci cu Galatasaray săptămâna viitoare, un meci amical frumos şi le vom da minute celorlalţi.

Mă bucur că jucătorii cred în play-off, dar trebuie să muncim. Am făcut un meci bun, sunt mulţumit de ce am văzut. Mergem pe linia asta, trebuie să ne antrenăm mai bine, să fim mai buni şi să fim mai concreţi în faţa porţii, pentru că golul face diferenţa.

Mi-a plăcut Craiova mult, e una dintre cele mai bune echipe. Au putere, au tehnică bună, dar şi noi am avut strategia noastră şi ne-a ieşit. E o echipă puternică, da", a declarat Hagi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele