Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Gică Hagi anunţă un nou proiect de mare anvergură. ”Drumul nu e uşor, călătoria e lungă, o să trecem prin lucruri bune şi mai puţin bune”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20403133/1/hagi.jpg

Gică Hagi este de departe cel mai important descoperitor de tinere talente din România, iar prin fuziunea Viitorului cu Farul a trecut la nivelul următor. Fostul mare fotbalist a dezvăluit care este următorul său plan.

”Regele” a dezvăluit că arena din Ovidiu va trece printr-un amplu proces de modernizare, iar capacitatea tribunelor va fi triplată, de la 4.500 locuri la 15.000, în contextul în care echipa atrage tot mai mulţi fani.

 "Stadionul (n.r. - de la Ovidiu), despre care am văzut că spuneţi că e mic, dar nu l-am văzut plin. E mic, are doar 4.500 de locuri. Aşteptăm să facem stadion, în doi ani aşteptăm să avem suporteri de la 15.000 în sus, de abonaţi. Sunt cifre la care trebuie să lucrăm şi să ajungem la nivelul cel mai mare.

Proiectul meu mereu s-a chemat 'Timp, tineri, talent', accesaţi cartea. Drumul nu e uşor, călătoria e lungă, o să trecem prin lucruri bune şi mai puţin bune, prin victorii şi înfrângeri, cu cele două trebuie să construim o mentalitate de învingători în timp. Voi vedeţi puţine, dar în spate e munca multă şi m-am înhămat. Vedeti că sunt în trening mai mult decat în... Noroc că s-a căsătorit Simona Halep, ca să mai pun şi eu costumul pe mine şi cravata, nu am mai băgat-o de nu ştiu câţi ani"
, a dezvăluit Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele