Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Gică Hagi anunţă un nou proiect de mare anvergură. ”Drumul nu e uşor, călătoria e lungă, o să trecem prin lucruri bune şi mai puţin bune”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20403133/1/hagi.jpg

Gică Hagi este de departe cel mai important descoperitor de tinere talente din România, iar prin fuziunea Viitorului cu Farul a trecut la nivelul următor. Fostul mare fotbalist a dezvăluit care este următorul său plan.

”Regele” a dezvăluit că arena din Ovidiu va trece printr-un amplu proces de modernizare, iar capacitatea tribunelor va fi triplată, de la 4.500 locuri la 15.000, în contextul în care echipa atrage tot mai mulţi fani.

 "Stadionul (n.r. - de la Ovidiu), despre care am văzut că spuneţi că e mic, dar nu l-am văzut plin. E mic, are doar 4.500 de locuri. Aşteptăm să facem stadion, în doi ani aşteptăm să avem suporteri de la 15.000 în sus, de abonaţi. Sunt cifre la care trebuie să lucrăm şi să ajungem la nivelul cel mai mare.

Proiectul meu mereu s-a chemat 'Timp, tineri, talent', accesaţi cartea. Drumul nu e uşor, călătoria e lungă, o să trecem prin lucruri bune şi mai puţin bune, prin victorii şi înfrângeri, cu cele două trebuie să construim o mentalitate de învingători în timp. Voi vedeţi puţine, dar în spate e munca multă şi m-am înhămat. Vedeti că sunt în trening mai mult decat în... Noroc că s-a căsătorit Simona Halep, ca să mai pun şi eu costumul pe mine şi cravata, nu am mai băgat-o de nu ştiu câţi ani"
, a dezvăluit Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele