GICĂ HAGI, DEZVĂLUIRE SUPRINZĂTOARE DUPĂ VICTORIA CU CFR CLUJ. CINE E JUCĂTORUL REMARCAT - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

GICĂ HAGI, DEZVĂLUIRE SUPRINZĂTOARE DUPĂ VICTORIA CU CFR CLUJ. CINE E JUCĂTORUL REMARCAT

Viitorul a trecut clar de CFR Cluj, 3-1, iar Gică Hagi are toate motivele să fie mulțumit după evoluția excelentă a echipei sale. „Regele” are și un remarcat după acceastă seară, Rivaldinho junior. Fair-play, Hagi a subliniat și faptul că echipa sa a profitat de oboseala acumulată de CFR Cluj, echipă care a jucat și joi, cu Celtic, la Glasgow, în Europa League (0-2).

„Suntem la egalitate de puncte cu CFR. Ne-am vândut cei mai buni jucători şi suntem tot acolo. Avem două săptămâni să pregătim meciul cu Academica, pentru că este o formaţie care joacă fotbal şi ştie fotbal. Jucătorii mei să joace ei bine, pentru că vor ajunge şi la naţională. Sunt foarte mulţumit că l-am adus pe Rivaldinho. Este un jucător fantastic, care ne ajută foarte mult”, a spus Hagi la Look PLUS.

Fostul jucător de geniu al tricolorilor a vorbit și despre Cosmin Matei, autorul unui gol de de excepție. „Pe Matei nu l-am învăţat eu nimic. Am vorbit cu el, avea nevoie de adaptare. Încearcă să ne cunoască, să ne simtă. E un fotbalist bun şi el şi toţi cei care au venit”, a adăugat Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine