Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Gică Hagi îl pierde pe atacantul de la Farul! Cale liberă către FCSB? ”Vrea să facă şi el altceva"

Superliga Publicat pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21522074/1/conferinta-de-presa-farul-constanta-superliga-superbet-03-02-2024.jpg

Farul Constanţa şi Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formaţia constănţeană pentru sezonul 2023-2024. 

În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit în luna iunie, Louis Munteanu a fost unul dintre artizanii titlului obţinut de Farul Constanţa în sezonul 2022-2023, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri disputate în alb-albastru.

Recent, Gică Hagi a vorbit despre viitorul atacantului de la Farul Constanţa. Din vară, Munteanu nu ar mai fi de acord cu încă un sezon la malul mării şi ar vrea să încerce altă experienţă. 

Această veste ar putea să fie bună pentru Becali, care în februarie anunţa că l-ar dori pe atacant, asta doar dacă va primi acordul lui Hagi. 

”Vrea să facă şi el altceva"

”Louis Munteanu e deocamdată cu noi. Ne-a ajutat foarte tare pentru unde am ajuns, se simte bine. E jucătorul Fiorentinei şi cam asta. Restul vom vedea, mai sunt zile, mai sunt luni.

Depinde ce zice Fiorentina, ce vrea ea, nu ce zic eu. El a stat doi ani la mine, nu cred că vrea mai mult. Cred că vrea să facă şi el altceva”, a spus Gică Hagi, marţi, la Digisport.

În toamna lui 2020, Farul l-a vândul pe Munteanu la Fiorentina, pentru 1,7 ,milioane de euro. În cei doi ani petrecuţi în Italia, tânărul atacant a jucat doar la formaţia Primavera. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele