Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Gică Hagi mai propune un nume de referinţă în fotbalul românesc. ”Este extraordinar! Nici nu am cuvinte să descriu ce simt”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20393291/1/salit.png

Farul Constanţa a dispus de Academica Clinceni, cu scorul de 5-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport. Dobrogenii au controlat meciul de la un capăt la altul şi au urcat în clasament pe locul 4, la doar două puncte de locul doi, împărţit de Rapid şi FC Botoşani.

Ultima reuşită a partidei a fost semnată de Enes Sali, un jucător care a bifat prima reuşită în campionat la doar 15 ani. Tânărul fotbalist este un produs al celebrei academii ”La Masia”, de unde a fost recrutat la vârsta de 12 ani. Gică Hagi l-a remarcat la catalani şi l-a adus la Farul, unde a impresionat de la primele apariţii.

”Nu am cuvinte. Este extraordinar! Nici nu am cuvinte să descriu ce simt. Îmi place foarte mult să driblez, am lucrat asta de mic.

Este o onoare să intru pentru Mister
(n.r. Gică Hagi) în teren şi să îmi aduc echipa cât mai sus. Îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri şi vreau să îmi ajut echipa. Eu cred că putem câştiga titlul”, a declarat tânărul fotbalist, la flash-interviuri.

Internaţional de juniori U16, Enes Sali este al 51-lea jucător crescut la Academia Gheorghe Hagi care este debutat în Liga 1.

Enes Sali a intrat  în top 10 cei mai tineri debutanţi din istoria Ligii 1, fiind pe locul 8, la vârsta de 15 ani, 5 luni, 14 zile. Performanţa a fost bifată în etapa IV, contra lui Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele