Ultima oră
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”

Gică Hagi, nemulţumit şi după victoria cu Dinamo. „Ne mai trebuie puţin volum, dar când să-l facem, dacă jucăm din 4 în 4 zile?”

Fotbal Internațional Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19409804/1/vlcsnap-2020-07-02-19h35m40s428.png

Viitorul defilează în play-out, dar Gică Hagi digeră cu greu faptul că echipa sa a ratat prezenţa în play-off şi că se luptă în subsolul clasamentului. În direct pe Look Plus, „regele” a vorbit despre derby-ul câştigat în această seară cu Dinamo, scor 1-0. 

„Mă bucur că n-am luat gol, partea noastră negativă în acest play-out a fost că am luat multe goluri. A fost un meci mai echilibrat, iar noi am avut mai multă şansă. Putea să fie un egal fără probleme”, a spus Hagi, la microfonul Look Plus.

Fostul lider al „Generaţiei de Aur” s-a plâns că nu are timp să facă reglajele pentru ca echipa sa să joace mai bine din cauza faptului că joacă din 4 în 4 zile. În plus, mai spune Gică Hagi, echipa se bate pentru salvarea de la retrogradare, asta deşi Viitorul este lider autoritar în play-out, cu 34 de puncte, dublu faţă de cât au Chindia şi Dinamo, echipe aflate la retrogradare în acest moment.

„Jucătorii încă nu au ritmul jocului şi rezistenţă până în minutul 90. Avem jucători foarte buni la cap. Lucrăm foarte mult fazele fixe, însă ne mai trebuie puţin volum, dar când să-l facem, dacă jucăm din 4 în 4 zile?”, a comentat Hagi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri