Ultima oră
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”
”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale ”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale

Gică Popescu a dezvăluit cauza focarului de Covid de la Viitorul. ”Noi suntem un club care am respectat cu stricteţe măsurile impuse”

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19566446/1/pope.jpg

FC Viitorul a anunţat, marţi, nouă cazuri de infectare cu noul coronavirus în lotul echipei, dintre care cinci jucători.

Gică Popescu, oficialul dobrogenilor a declarat că focarul a venit de la tinerii jucători, care s-au întors de la loturile naţionale şi au infectat o parte din colegi.

„Legat de informaţiile dumneavoastră, aş vrea să fac şi eu câteva precizări. În primul rând, clădirea GMG, că despre ea este vorba, nu lucrează în regim hotelier, pentru că este închiriată în totalitate de club. Acolo stau juniorii noştri. Câţiva dintre juniorii care au fost la loturile naţionale s-au infectat şi au adus virusul în rândul colegilor lor. De la ei au luat şi maseorii.La echipa mare, virusul COVID a ajuns prin fotbaliştii de la U21, care s-au infectat când au fost la acţiunea naţionalei. Noi suntem un club care am respectat cu stricteţe măsurile impuse şi am avut grijă de fotbaliştii noştri. Până să fie aceste acţiuni de la loturile naţionale nu am avut cazuri”
, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele