Ultima oră
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem

Gică Popescu, atac la DSP. ”Eu nu văd de ce nu putem să ne desfăşurăm activitatea la fel ca în Germania sau în alte ţări”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19461384/1/pop.jpg

Oficialul celor de la Viitorul Constanţa, Gică Popescu a declarat că nu înţelege modul în care cei de la DSP gestionează pandemia de Coronavirus în fotbalul românesc.

Fostul mare fundaş al echipei naţionale cere implementarea unui model similar cu cel din campionatele importante ale lumii, unde meciurile nu sunt amânate la apariţia cazurilor printre jucători sau cei din staff.

„DSP-ul ar trebui să dea o normativă la începutul sezonului şi să-şi vadă de treaba lor. Da? Eu nu văd de ce nu putem să ne desfăşurăm activitatea la fel ca în Germania sau în alte ţări. Când se infectează un jucător, un membru al staff-ului, se separă şi grupul îşi desfăşoară activitatea. De ce suntem tot timpul la mâna DSP-ului, de parcă este o supra- putere şi stăm toţi cu gura deschisă la DSP.

DSP să ne spună să-i separăm pe cei infectaţi şi restul să joace. Stau la mâna DSP-ului? Să-mi facă mie DSP regulile? Să se pronunţe înainte de începerea sezonului. Nu, că să vedeţi… Vor anchetă! Ce anchetă? În Germania, Spania şi Italia nu fac anchetă! De ce luăm de afară doar ce ne convine.

Lăsaţi, oameni buni, să se joace competiţia. Altfel nu ducem la bun sfârşit şi ne paradesc din punct de vedere al bugetelor şi din punct de vedere al competiţiei, jucătorii… şi toate cele…”, a declarat Gică Popescu pentru emisiunea „ProSport Live”.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele