Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Gică Popescu, infectat cu COVID-19. Cum a aflat "Baciul" că e pozitiv

Superliga Publicat pe 7 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19474053/1/pop.jpg


COVID-19 continuă să lovească atât fotbalul mondial, cât şi pe cel românesc. În seara în care Kylian Mbappe a fost testat pozitiv, Viitorul a anunţat că şi Gică Popescu, preşedintele clubului, e infectat cu SARS-CoV-2.
 
Rezultatul pozitiv nu a apărut ca urmare a testării în masă a staff-ului şi jucătorilor, ci după ce fostul lider al Generaţiei de Aur a mers singur pentru a se testa. Acum, Baciul aşteaptă un semn din partea DSP Bucureşti pentru a şti ce urmează:
 
"FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.
 
Contrar acestui rezultat, preşedintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii.
 
Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale", e anunţul clubului patronat de Gică Hagi.
 
Următorul meci al Viitorului e programat pe teren propriu, cu U Craiova, pe 14 septembrie, live pe canalele Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele