Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Giedrius Arlauskis a semnat prelungirea cu CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 2 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20253691/1/arlauskis.jpg

CFR Cluj a primit răspuns din partea lui Giedrius Arlauskis (33 de ani), pentru continuarea colaborării pentru cel puţin un sezon competiţional. Lituanianul a avut mai mule propuneri din Golf, dar în cele din urmă a decis că e mai bine să rămână la campioana României.

UPDATE:CFR Cluj şi jucătorul Giedrius Arlauskis au ajuns la o nouă înţelegere, astfel că portarul lituanian îşi continuă cariera ilustră în Gruia, a anunţat campioana României.

Sosit la echipă în august 2017, Arla a devenit unul dintre cei mai importanţi şi titraţi fotbalişti din istoria clubului nostru”, a notat clubul clujeană.

El are patru titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) şi două Supercupe ale României (2018, 2020) în culorile CFR.


UPDATE: Conform GSP, Arlauskis şi CFR Cluj au semnat contractul! Portarul lituanian a acceptat înţelegerea în urma căreia va câştiga numai 4.000 de euro pe lună. Acordul este valabil până la finalul acestui an.


Potrivit ProSport, părţile s-au înţeles asupra unui nou contract, după ce înţelegerea a expirat în această vară. Anunţul oficial va fi făcut în câteva zile, spre bucuria fanilor din Gruia, dar şi a portarului. În ciuda ofertelor din Golf, el a declarat, la finalul campionatului, că înclină să continue la CFR Cluj.

Arlauskis a acceptat să joace aproape gratis în ultimele luni ale stagiunii, iar acum e jucător liber de contract şi s-a pus la masa negocierilor cu Marius Copilu. De data aceasta a cerut un salariu pe măsura calităţilor sale şi, în paralel, a aşteptat o ofertă din străinătate, chiar din fotbalul arab, de unde s-a întors după o experienţă la Al Shabab.

CFR l-a transferat în această vară, pe postul de portar, Cristiano, de la Hermannstadt, dar Sandomierski va pleca, iar tânărul Hindrich va fi foarte probabil împrumutat. Arlauskis va reveni, în urma acordului  la concurenţa cu Bălgrădean!

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele