Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gigi Becali a aflat preţul lui David Miculescu. Tactica prin care vrea să-l aducă la FCSB

Superliga Publicat pe 26 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20316674/1/mic.jpg


Gigi Becali (63 de ani) şi-a manifestat public interesul pentru David Miculescu, mijlocaşul ofensiv al celor de la UTA Arad, echipă pe care FCSB o va întâlni duminică, în etapa a treia din Casa Liga 1, live pe Look Sport+. Dacă în cazul lui Dennis Man, transferat tot de la Bătrâna Doamnă, a pus banii pe masă, omul de afaceri din Pipera are, acum, o altă tactică.
 
Conform SportArad.ro, Gigi Becali a luat deja legătura cu oamenii din anturajul lui Miculescu şi încearcă să-i facă acestuia o propunere foarte bună din punct de vedere financiar. Planul? Dacă oferta îl încântă pe Miculescu, Becali se gândeşte că talentatul mijlocaş ofensiv va pune presiune pe şefii de la UTA pentru a pleca de la Arad contra unei sume de transfer ceva mai mică. În acest moment, oficialii arădeni cer 800.000 de euro în schimbul jucătorului, informaţie care a ajuns, de altfel, şi la urechile lui Becali. În plus, UTA ar vrea să păstreze şi 20% dintr-un eventual transfer în străinătate.
 
De ce apelează Becali la această tactică? Latifundiarul din Pipera e conştient că omologii de la Arad sunt supăraţi după ce a evitat să le plătească cei 150.000 de euro reprezentaţi de grila de formare a lui Dennis Man, după transferul acestuia din urmă la Parma.
 
Un jucător interesant, cae poate juca în bandă şi în centrul atacului, Miculescu a strâns deja 70 de meciuri pentru UTA Arad, iar un detaliu neştiut este că în urmă cu cinci ani s-a aflat la Academia lui Gică Hagi, iar Gică Hagi regretă şi acum faptul că nu l-a păstrat.
 
Iar suma de 800.000 de euro e apropiată de aşteptările avute de Mihai Stoica în momentul în care a vorbit pentru prima dată despre Miculescu:
 
"Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generaţiei sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic. A avut probleme mari în Liga 1, dar acum joacă mai bine. Dacă am vrea să-l luăm, UTA ar cere 1 milion de euro", spunea MM Stoica despre Miculescu, la mijlocul lunii mai, într-o discuţie pe Facebook cu fanii celor de la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele