Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Gigi Becali a anunţat al patrulea transfer al verii la FCSB: "El este fundaşul, dar nu l-am luat încă"

FCSB Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dezvăluit numele fundaşului pe care încearcă să îl transfere la cererea lui Mihai Stoica.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19438495/2/becali.jpg

Este vorba despre Alexandru Albu, fundaşul central al celor de la Academica Clinceni, club de la care FCSB l-a transferat deja, în această vară, pe Alexandru Buziuc. Mihai Stoica este cel care insistă pentru aducerea lui Albu.

"Fundaşul nu l-am luat încă. Alexandru Albu este fundaşul, dar nu l-am luat încă", a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

În vârstă de 26 de ani, Alexandru Albu joacă la Clinceni din iarnă, atunci când a fost transferat de la divizionara secundă Concordia Chiajna, club la care fundaşul dorit de FCSB s-a şi format ca jucător.

Până acum, în această ediţie a Ligii 1, Alexandru Albu a strâns 14 prezenţe în tricoul Clinceniului.

Alexandru Albu ar putea fi al patrulea transfer al verii la FCSB

Albu ar fi cel de-al patrulea jucător transferat în această vară de FCSB, după fundaşul de bandă Marius Briceag (U Craiova) şi atacanţii Sergiu Buş (Gaz Metan) şi Alexandru Buziuc (Clinceni).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele