Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Gigi Becali a anunţat că a găsit un nou sponsor, după falimentul celui principal! Suma imensă pe care o va încasa FCSB

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20433713/1/fcsb-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-16-10-2021-3.jpg

Compania City Insurance a fost sponsorul principal al celor de la FCSB încă din 2013. Compania se află într-o situaţie complicată în acest moment şi a intrat în faliment.

Duelul câştigat 3-0 cu Mioveni a fost primul în care „roş-albaştrii” au apărut fără sigla acestora pe tricouri. Gigi Becali a lămurit această situaţia şi a anunţat că a găsit deja un sponsor nou.

„Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulţi bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1.5 milioane de euro şi să treacă pe faţa tricoului.

Mai avem unii care fac nişte cazane şi vor să intre şi ei. Fac afaceri cu imobiliare şi terenuri. Pe mine nu mă interesează cât de mare eşti tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii că oricum semnăm un contract”, a spus Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele