Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului

Gigi Becali a anunţat că a găsit un nou sponsor, după falimentul celui principal! Suma imensă pe care o va încasa FCSB

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20433713/1/fcsb-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-16-10-2021-3.jpg

Compania City Insurance a fost sponsorul principal al celor de la FCSB încă din 2013. Compania se află într-o situaţie complicată în acest moment şi a intrat în faliment.

Duelul câştigat 3-0 cu Mioveni a fost primul în care „roş-albaştrii” au apărut fără sigla acestora pe tricouri. Gigi Becali a lămurit această situaţia şi a anunţat că a găsit deja un sponsor nou.

„Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulţi bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1.5 milioane de euro şi să treacă pe faţa tricoului.

Mai avem unii care fac nişte cazane şi vor să intre şi ei. Fac afaceri cu imobiliare şi terenuri. Pe mine nu mă interesează cât de mare eşti tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii că oricum semnăm un contract”, a spus Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele