Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Gigi Becali a anunţat pe cine vrea să mai transfere la FCSB în această vară. ”Eu am marfă de 50.000.000 de euro, CFR n-are nici măcar de 5.000.000”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20239262/1/bec.jpg

Gigi Becali a anunţat că vrea să facă o serie de transferuri până la startul noului sezon, în care vrea să oprească seria de patru titluri consecutive ale celor de la CFR Cluj.

Principala ţintă este Bogdan Stancu. Gigi Becali are concurenţă pentru transferul lui atacantului! Clubul Kocaelispor ar vrea să îl achiziţioneze pe atacant, ultima dată component al formaţiei Genclerbirligi, informează Ozgur Kocaeli.

„Alţi jucători nu mă mai interează, vine fundaşul central, mai trebuie doar un atacant. Ne trebuie doi atacanţi dacă pleacă Tănase. Nu s-a mai întâmplat nimic cu Tănase, e plecat prin vacanţă. Trebuie neapărat atacant, nu am nicio listă, eu nu-s cu liste, la mine e după ureche.

La mine e instinctul, pac-pac şi gata. Uite unde am ajuns, am văzut în ziar, că uitasem şi eu câte performanţe şi coeficient a făcut FCSB.

Eu am marfă de 50.000.000 de euro, CFR n-are nici măcar de 5.000.000. S-au făcut transferuri peste noapte la mine, dar costă 50.000.000 de euro şi mai am 10.000.000 în cont. Când trag linie, sunt pe plus. La mine e numai business, atât, nu performanţă.

Pe mine doar banii mă interesează, ce câştig eu dacă iau campionatul? Dacă eram Akhmetov şi aveam 5 miliarde, da, dar eu nu sunt Akhmetov de România.

Eu nu-mi permit să pierd la fotbal 5.000.000 pe an. Şi chiar dacă mi-aş permite, nu vreau să fac aşa ceva. La anul, o să fim în Liga Campionilor, în grupe, noi, pe băieţii ăştia n-o să poată să-i oprească nimeni!”, a dezvăluit Becali la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele