Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali a comentat situaţia lui Mirel Rădoi. ”Are motivele lui întemeiate pe care nu le spune”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20428591/1/becali.jpg

După victoria importantă pe care România a obţinut-o cu Armenia, scor 1-0, Mirel Rădoi a avut o conferinţă de presă în care a făcut un anunţ de impact.

Selecţionerul a anunţat că va părăsi echipa naţională după finalul meciurilor din preliminarii, programat pe 14 noiembrie, contra Liechtensteinului.

Fostul său patron de la FCSB, Gigi Becali a declarat că e foarte puţin probabil ca Mirel Rădoi să revină asupra deciziei. Latifundiarul îl cunoaşte bine pe selecţioner şi este de părere că acesta are motive întemeiate, dacă a ajuns la decizia de a pleca de la cârma primei reprezentative.

”Mirel e genul de om care când vrea aşa face şi nu-l mai suceşte nimeni. Mirel spune aşa şi aşa face. Nu îl mai întorci. Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză, dar tot aşa face.

Vrei să îl convingi, el zâmbeşte, dar tot aşa face, nu se răzgândeşte. Te ascultă, zâmbeşte hahaha, dar are motivele lui întemeiate pe care nu le spune”,
a declarat Gigi Becali, pentru cei de la as.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele