Ultima oră
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul

Gigi Becali a luat ţeapă cu Planic. Nu va primi nici măcar 10% din cât spera de la Maccabi Haifa

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20075339/1/bec-2.jpg

Gigi Becali nu a făcut deloc a afacere profitabilă cu Bogdan Planic. Fundaşul e plecat cu scandal de la FCSB şi s-a transferat în Israel, la Maccabi Haifa.

Patronul celor de la FCSB a sperat să ia 10 milioane de euro, după ce a intentat un proces la FIFA, care se va soluţiona la finalul lunii.

Israelinii anunţă că cel mai probabil vor avea de achitat mult mai puţin, suma fiind undeva la aproximativ 200.000 de euro.

Motivele separării

Bogdan Planic a ameninţat că pleacă de la FCSB, dacă patronul Gigi Becali îi va diminua salariul pe timpul pandemiei de coronavirus. Acest lucru s-a şi întâmplat. Fundaşul sârb nu a acceptat o eventuală scădere a remuneraţiei, iar în acest sens nu a semnat înţelegere de prelungire, aşa cum promisese iniţial. Becali s-a enervat şi a vrut să-l vândă.

Planic evolua la FCSB din august 2017, când a fost transferat pentru 300.000 de euro de la FK Vojvodina Novi Sad. De atunci, a prins 91 de meciuri pentru vicecampioană, a marcat un gol şi a oferit 3 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele