Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19934171/1/man.jpg

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) de la FCSB la Parma e ca şi realizat, după cum anunţă atât presa italiană, cât şi Gigi Becali. Golgheterul la zi din Casa Liga 1 va pleca spre Italia şi şi-a asigurat o reţetă financiară foarte bună pentru următorii cinci ani şi jumătate.

În timp ce Gigi Becali se alege cu 13 milioane de euro plătibili în următorii doi ani şi jumătate, dar şi două milioane sub formă de bonusuri, Man ajunge direct în topul celor mai bine plătiţi jucători ai Parmei. Roberto Inglese, atacant fără gol marcat în acest an în Serie a, câştigă 1,4 milioane de euro, în timp ce Gervinho, fosta vedetă de la Arsenal, încasează anual 1,3 milioane de euro. Peste un milion de euro mai câştigă mijlocaşul Hernani (1,2 milioane de euro/an).

Patronul celor de la FCSB a explicat că va obţine un profit de 11 milioane de pe fotbalist, după ce UTA va primi o anumită cotă şi după ce scade salariile pe care i le-a plătit.

„Cu Man am cheltuit 250.000 de euro plus salariile lui… Dacă scad câţi bani dau la UTA, 11% din transfer, cu totul … deci vreo 11 milioane câştig. Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane, cu Mbappe, ăştia. Acuma, când pandemia se opreşte, vor exploda preţurile”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele