Ultima oră
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!

Gigi Becali a plecat mulţumit de la sediul LPF: "M-au asigurat că va fi în favoarea noastră şi că e posibil să dea şi mai mulţi bani dacă e cazul"

FCSB Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email

Gigi Becali este deranjat de faptul că formaţiilor din Liga 1 le revin mai puţin bani din drepturile TV, după majorarea numărului de echipe, de la 14 la 16. Suma totală rămâne aceeaşi, însă aceasta se împarte acum la 16 cluburi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19449969/1/becali.jpg

UPDATE 12:30 | În cele din urmă, Gigi Becali a plecat mulţumit de la sediul LPF, după ce a vorbit cu preşedintele forului, Gino Iorgulescu, şi cu deţinătorii drepturilor TV.

"Au zis că contractul o să fie respectat cu sfinţenie şi am încredere.

Şi nu vor mai fi penalităţi. Acum nu cred că vor mai fi situaţii de meciuri care să nu se joace, pentru că avem şi noi inteligenţă. Ai COVID - stai acasă şi jucăm. Dacă sunt 20 de cazuri, 0-3 la masa verde, că e forţă majoră.

Ei m-au asigurat că va fi chiar în favoarea noastră şi că e posibil să dea şi mai mulţi bani dacă e cazul", a spus Becali.

Patronul FCSB-ului nu are nimic împotriva noului sistem al Ligii 1, însă cere mai mulţi bani din drepturile TV.

"Nu atac niciun om, dar atrag atenţia Federaţiei în felul următor. Aţi cerut să se facă 16 echipe. Bun, se fac 16 echipe. Bulreanu spune că va fi campionat atractiv!

Dacă faci campionat atractiv, trebuie să ceri mai mulţi bani, nu? Dacă joacă locul 7-8 cu locul 3.

Cheamă televiziunile înainte de a vota şi vezi câţi bani îţi dau. Că poate ei nu vor. Trebuie să respecţi contractul, nu? Atunci să respecte şi ei.

Îl rog pe domnul Burleanu să ia legătura cu televiziunile şi să vadă ce e atractiv şi nu e atractiv la campionatul ăla.

Ne-au cerut să votăm la Ligă cum să facem cu campionatul dacă nu se mai poate juca. A venit Burleanu să zică că el e stăpânul şi că ce contează cum au votat cluburile, că îngheaţă el campionatul.

Nu dau nume, că nu vreau să atac pe nimeni. Toată lumea trebuie să mănânce o pâine.

Eu vreau să se respecte contractul cu sfinţenie. Să nu se schimbe o virgulă, nimic.

Îl rog pe Burleanu să nu ne vândă. Îl recunosc, e stăpân, dar să nu ne vândă definitiv. Să negocieze şi să încerce să luăm mai mulţi bani de la televiziuni. Burleanu nu e kamikaze, are o înţelepciune şi te poţi înţelege cu el.

Ne asumăm un risc şi noi, să joace locul 3 cu locul 7-8 (n.r. pentru ultimul loc de Europa League), dar să avem şi ceva de câştigat", a declarat Gigi Becali înainte de Adunarea Generală a LPF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele