Ultima oră
EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri” EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri”
Noi transferuri la Dinamo! Anunţul lui Cortacero Noi transferuri la Dinamo! Anunţul lui Cortacero
VIDEO: Au făcut bine că l-au adus. Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în Liga Campionilor, după o victorie la scor cu Gent VIDEO: Au făcut bine că l-au adus. Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în Liga Campionilor, după o victorie la scor cu Gent
VIDEO | Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Dinamo Kiev face recital cu Gent şi merge în grupele Champions League. I se alătură Ferencvaros şi Olympiakos VIDEO | Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Dinamo Kiev face recital cu Gent şi merge în grupele Champions League. I se alătură Ferencvaros şi Olympiakos
Saint-Etienne a vândut un jucător la Leicester pentru o sumă record în istoria clubului francez, 40 de milioane de euro Saint-Etienne a vândut un jucător la Leicester pentru o sumă record în istoria clubului francez, 40 de milioane de euro
Sporting Lisabona - Dobrogea Sud 22-21. Constănţenii ratează calificarea în grupele EHF European League Sporting Lisabona - Dobrogea Sud 22-21. Constănţenii ratează calificarea în grupele EHF European League

Gigi Becali a plecat mulţumit de la sediul LPF: "M-au asigurat că va fi în favoarea noastră şi că e posibil să dea şi mai mulţi bani dacă e cazul"

FCSB Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email

Gigi Becali este deranjat de faptul că formaţiilor din Liga 1 le revin mai puţin bani din drepturile TV, după majorarea numărului de echipe, de la 14 la 16. Suma totală rămâne aceeaşi, însă aceasta se împarte acum la 16 cluburi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19449969/1/becali.jpg

UPDATE 12:30 | În cele din urmă, Gigi Becali a plecat mulţumit de la sediul LPF, după ce a vorbit cu preşedintele forului, Gino Iorgulescu, şi cu deţinătorii drepturilor TV.

"Au zis că contractul o să fie respectat cu sfinţenie şi am încredere.

Şi nu vor mai fi penalităţi. Acum nu cred că vor mai fi situaţii de meciuri care să nu se joace, pentru că avem şi noi inteligenţă. Ai COVID - stai acasă şi jucăm. Dacă sunt 20 de cazuri, 0-3 la masa verde, că e forţă majoră.

Ei m-au asigurat că va fi chiar în favoarea noastră şi că e posibil să dea şi mai mulţi bani dacă e cazul", a spus Becali.

Patronul FCSB-ului nu are nimic împotriva noului sistem al Ligii 1, însă cere mai mulţi bani din drepturile TV.

"Nu atac niciun om, dar atrag atenţia Federaţiei în felul următor. Aţi cerut să se facă 16 echipe. Bun, se fac 16 echipe. Bulreanu spune că va fi campionat atractiv!

Dacă faci campionat atractiv, trebuie să ceri mai mulţi bani, nu? Dacă joacă locul 7-8 cu locul 3.

Cheamă televiziunile înainte de a vota şi vezi câţi bani îţi dau. Că poate ei nu vor. Trebuie să respecţi contractul, nu? Atunci să respecte şi ei.

Îl rog pe domnul Burleanu să ia legătura cu televiziunile şi să vadă ce e atractiv şi nu e atractiv la campionatul ăla.

Ne-au cerut să votăm la Ligă cum să facem cu campionatul dacă nu se mai poate juca. A venit Burleanu să zică că el e stăpânul şi că ce contează cum au votat cluburile, că îngheaţă el campionatul.

Nu dau nume, că nu vreau să atac pe nimeni. Toată lumea trebuie să mănânce o pâine.

Eu vreau să se respecte contractul cu sfinţenie. Să nu se schimbe o virgulă, nimic.

Îl rog pe Burleanu să nu ne vândă. Îl recunosc, e stăpân, dar să nu ne vândă definitiv. Să negocieze şi să încerce să luăm mai mulţi bani de la televiziuni. Burleanu nu e kamikaze, are o înţelepciune şi te poţi înţelege cu el.

Ne asumăm un risc şi noi, să joace locul 3 cu locul 7-8 (n.r. pentru ultimul loc de Europa League), dar să avem şi ceva de câştigat", a declarat Gigi Becali înainte de Adunarea Generală a LPF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele