Ultima oră
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia

Gigi Becali anunţă că vrea să se despartă de Vukusic si de Buziuc. ”Nu merge să vii la FCSB şi să nu dai nici trei goluri”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20033361/1/bec-bunnn.jpg

Gigi Becali pregăteşte o restructurare masivă în lot vara viitoare şi urmează să sacrifice mai mulţi jucători.

Vizaţi au fost în primul rând atacanţi care nu au strălucit în acest sezon, precum Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic.

Surprinzător este numele lui Alexandru Buziuc, jucător adus în 2020 de la Academica Clinceni. Deşi nu a dat un randament prea bun, atacantul era unul din favoriţii lui Gigi Becali. De asemenea se pare că FCSB este dispusă să renunţe la Lucian Filip, cel mai vechi jucător din actualul lot. El a fost adus în 2009, dar a mai fost împrumutat la: Unirea Urziceni, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Ante Vukusic are probleme de adaptare. Croatul este rezervă şi intră doar pe final de meci.

„La FCSB, dacă nu marchezi goluri ca atacant pleci. Nu mai stau de experimente cu nimeni. La vară, tragem linie şi cine văd eu că nu este peste linie, atunci ne despărţim. Joci pe la echipa a doua, încerci să dai goluri măcar acolo. Dar, dacă tu nici acolo nu o să dai goluri, atunci ce pretenţii să mai am de la tine la prima echipă? Nu mă apuc să dau nume acum, dar nu merge să vii la FCSB şi să nu dai nici trei goluri”, a spus Gigi Becali,  pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele