Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Gigi Becali anunţă că vrea să se despartă de Vukusic si de Buziuc. ”Nu merge să vii la FCSB şi să nu dai nici trei goluri”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20033361/1/bec-bunnn.jpg

Gigi Becali pregăteşte o restructurare masivă în lot vara viitoare şi urmează să sacrifice mai mulţi jucători.

Vizaţi au fost în primul rând atacanţi care nu au strălucit în acest sezon, precum Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic.

Surprinzător este numele lui Alexandru Buziuc, jucător adus în 2020 de la Academica Clinceni. Deşi nu a dat un randament prea bun, atacantul era unul din favoriţii lui Gigi Becali. De asemenea se pare că FCSB este dispusă să renunţe la Lucian Filip, cel mai vechi jucător din actualul lot. El a fost adus în 2009, dar a mai fost împrumutat la: Unirea Urziceni, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Ante Vukusic are probleme de adaptare. Croatul este rezervă şi intră doar pe final de meci.

„La FCSB, dacă nu marchezi goluri ca atacant pleci. Nu mai stau de experimente cu nimeni. La vară, tragem linie şi cine văd eu că nu este peste linie, atunci ne despărţim. Joci pe la echipa a doua, încerci să dai goluri măcar acolo. Dar, dacă tu nici acolo nu o să dai goluri, atunci ce pretenţii să mai am de la tine la prima echipă? Nu mă apuc să dau nume acum, dar nu merge să vii la FCSB şi să nu dai nici trei goluri”, a spus Gigi Becali,  pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele