Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Gigi Becali anunţă transferul lui Andrei Vlad. ”Mi-a zis că are o ofertă de afară şi o să mi-o aducă pe masă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20337130/1/vlad.jpg

Andrei Vlad ar putea pleca în cele din urmă de la FCSB. Gigi Becali a declarat marţi că portarul celor de la FCSB are o ofertă din străinătate, însă nu a dezvăluit numele echipei care-l doreşte.

„Vlad mi-a zis că are o ofertă de afară şi o să mi-o aducă pe masă. Aştept să văd. Dar, dacă rămâne la FCSB, atunci să nu cradă el că este jupân. Straton nu a apărat rău la Arad. Şi îţi mai zic ceva. Am văzut că tot spuneţi voi că Gigi face, drege, umileşte şi aşa mai departe.

Tată, cui nu îi convine cum lucrez eu e liber să plece. La FCSB nu joci pe doi lei. Aici joci pe bani frumoşi, iar eu am spus de la început cum lucrez eu şi ce pretenţii am”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB-ului, după partida din Conference League, cu Shakhter Karagandy, în urma căreia echipa a fost eliminată din competiţie. Patronul a încercat să îl dea la schimb celor de la Universitatea Craiova, iar formaţia din Capitală să îl primească pe Mirko Pigliacelli, dar această variantă are şanse foarte mici de a se materializa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele