Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar! Galatasaray îl vrea pe Octavian Popescu

Superlig Publicat pe 2 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20381531/1/nizoyxnoptexyzlkzjc4ndlkyzc1zmm5otkymtninwrmmjg0mzcz-thumb.jpg

Galatasaray pare să fi prins gustul românilor după evoluţiile entuziasmante ale lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan în startul sezonului din campionatul Turciei.

Cea mai titrată formaţie din ”Ţara Semilunei” îşi doreşte să aducă al treilea fotbalist ofensiv român. Antrenorul Fatih Terim este interesat de Octavian Popescu (18 ani), conform informaţiilor dezvăluite în presa turcă.

"Încă un român la Galatasaray. Fatih Terim e cu ochii pe Octavian Popescu. Galatasaray s-a întărit serios în această vară, în special cu jucătorii veniţi de pe piaţa din România, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan. Galben-roşii îl vor acum şi pe Octavian Popescu, un alt jucător român care îmbracă acum tricoul celor de la FCSB. Un nume/surpriză pentru banda stângă a atacului.", au notat jurnaliştii turci de la Fotomac.

Ziariştii i-au conturat şi un scurt profil tinerei speranţe de la FCSB, de pe urma căreia Gigi Becali speră să câştige o avere.

"Născut la Nucet, România, pe 27 decembrie 2002, Octavian Popescu a ajuns la prima echipă a celor de la FCSB în sezonul trecut. În vârstă de 18 ani, fotbalistul adus în vara lui 2020 evoluează ca extremă stângă. Popescu a înscris 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate la profesionişti.", au mai adăugat aceştia.

1.2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele