Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

Gigi Becali are planul făcut: aduce un atacant şi-l vinde pe Tănase! Preţul liderului de la FCSB

Liga I Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20188552/1/tan.jpg


Gigi Becali are planurile făcute pentru sezonul viitor. În vară, finanţatorul FCSB vrea să aducă un număr nouă, pentru a-i putea schimba poziţia în teren lui Florin Tănase, căpitanul despre care spune că-l va vinde cu cinci milioane de euro.
 
Aflat aproape de finalul celui mai bun sezon al carierei, Tănase e locomotiva FCSB-ului în lupta la titlul din Casa Liga 1, iar patronul său are de gând să-l vândă fie în iarnă, fie în vara viitoare, după ce liderul din teren al fostei vicecampioane va încerca să ajute echipa într-un nou sezon european.
 
Propus de Ioan Becali în SUA şi Rusia, Tănase are un preţ de cinci milioane de euro, iar Becali speră că evoluţii bune în finalul acestei stagiuni vor atrage oferte:
 
"O să iau sigur un atacant la vară, cum v-am spus, pentru că vreau să-l fac pe Tănase inter în campania europeană. Ulterior, probabil că va pleca. Cred că dă oricine pe el acum 5 milioane de euro. Iar eu zic că mai dă 5 goluri până la final, 2 cu Sepsi, 2 cu Craiova, 1 cu CFR", a declarat omul de afaceri, pentru GSP.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele