GIGI BECALI, ATAC DEVASTATOR LA O MARE RIVALĂ. „EU NU SUNT FĂȚARNIC CA CEI DE ACOLO” - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Europa League Liga I Noutăți

GIGI BECALI, ATAC DEVASTATOR LA O MARE RIVALĂ. „EU NU SUNT FĂȚARNIC CA CEI DE ACOLO”

Finanțatorul vicecampioanei și-a adus aminte de marea rivală, CFR Cluj, și a lansat un atac dur la adresa acesteia. Gigi Becali recunoaște că și-ar dori ca echipa din Gruia să nu se califice, dar spune că și ardelenii ar prefera ca FCSB să nu ajungă în grupele Europa League, deși evită să o recunoască.

Patronul roș-albaștrilor recunoaște că CFR a jucat un fotbal de calitate împotriva lui Celtic și admite că este invidios.

„CFR a jucat fotbal, a jucat de la egal cu Celtic. Ar fi bine pentru fotbalul românesc să se califice mai departe. Totuși, din cauza invidiei, nu vreau să se califice! E un păcat. Nu vreau să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc. Ar fi bine pentru coeficient, dar nu pot să țin cu ei, e vorba de invidie.  Dacă Mlada Boleslav ne scoate din Europa League, se îmbată tot Clujul, tot CFR-ul, în frunte cu Dan Petrescu! Eu sunt sincer, nu fățarnic, ca cei de acolo”, a declarat Becali, la postul de televiziune Pro X.

Declarațiile lui Gigi Becali vin după meciul de aseară, dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow, scor 1-1, din turul 3 al preliminariilor UEFA Champions League. Returul este programat marțea viitoare, de la ora 21.45, și va fi transmis în direct la LOOK PLUS.

Azi, de la ora 21.30, FCSB va înfrunta pe Mlada Boleslav, într-un meci din cadrul turului 3 al prelimiariilor Europa League. Returul este programat săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine