Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Gigi Becali confirmă că aduce atacant din Cehia. ”Vom bate palma cât mai curând”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20249758/1/zde.jpg

Zdenek Ondrasek, atacant în vârstă de 32 de ani al cehilor de la Viktoria Plzen, e noua ţintă a lui Gigi Becali la FCSB. Joi dimineaţă, omul de afaceri a confirmat negocierile cu vârful căruia îi va oferi un salariu de 10.000 de euro lunar, informează sport.ro.

Patronul celor de la FCSB a punctat faptul că nu mai este dispus să aştepte după Bogdan Stancu, care pare mai tentat să rămână în Turcia şi i-a tot amânat pe ”roş-albaştrii”.

„Lui Bogdan Stancu voiam să îi dau cel mai mare salariu din lot, dar nu ne-a mai dat niciun semn. Voi ce înţelegeţi prin asta? Eu unul am înţeles că nu vrea să vină. E treaba lui.

Oricum el ne ştie numerele de telefon, însă nu cred că o să mai stăm să-l aşteptăm pe Stancu. Suntem în negocieri cu un alt atacant, iar dacă totul merge bine vom bate palma cât mai curând”
, a declarat Becali, pentru ProSport, cu privire la atacantul ceh.
 
Cotat în acest moment la 750.000 de euro, Ondrasek, care are şi şapte selecţii în naţionala Cehiei, a ajuns la Viktoria Plzen în septembrie 2020, după o experienţă de un an şi zece luni în MLS, la FC Dallas. Crescut la Budejowice, mai are în CV Tromso (Norvegia) şi Wisla Cracovia (Polonia).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele