Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Gigi Becali, ”curtat” de o rivală din Casa Liga 1 a FCSB! Formaţia cu pretenţii care râvneşte la finanţatorul ”roş-albaştrilor”

FCSB Publicat pe 17 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20470932/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FC Voluntari îşi doreşte ca Gigi Becali să vină la echipă în calitate de investitor. Revelaţia din Casa Liga 1 i-a trimis o ofertă actualului finanţator de la FCSB, conform ProSport, în contextul în care latifundiarul a anunţat că este dispus să renunţe la formaţia ”roş-albastră” pentru zece milioane de euro, deranjat de criticile primite din partea suporterilor după plecarea antrenorului Edi Iordănescu.

Pe lângă potenţiala sursă de investiţie, Voluntari şi-ar întări astfel şi lotul. Gigi Becali e dispus să o lase pe FCSB pe mâna suporterilor, dar în acelaşi timp vrea să îşi ia cu el toţi fotbaliştii din lot, inclusiv juniorii, conform spuselor acestuia. De asemenea, Becali are o relaţie foarte apropiată cu Florin Pandele, primarul Voluntariului şi principalul susţinător al formaţiei din Casa Liga 1. Pandele este finul finanţatorului ”roş-albaştrilor”.

”Aşa a spus Mustaţă? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiţionat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă şi la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din puşcărie.

Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, şi să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei. Nu ştiu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au zece milioane de euro.

Apoi, îi transmit să-şi găsească cât mai repede şi alţi jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar şi toţi juniorii, reţine nene Gică, toţi juniorii, şi plecăm la o altă echipă. Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu…să mă duc şi să încep din nou de prin Liga 4. Ăla a fost şi este nebun după fotbal, dar eu vreau să fac bani din fotbal, nu ca Adrian Mititelu să pierd o grămadă de bani şi nu ştiu câte echipe. Mă voi duce la o echipă din Liga 1.

O să aflaţi despre ce echipă este vorba, dacă Mustaţă se ţine de cuvânt şi vine cu banii ca să-i vând FCSB. Să nu-l aud că de ce plec şi cu juniorii, că nu e treaba lui. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri. Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă şi să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. Fii atent Mustaţă că ai vorbit public că ai găsit pe cineva şi într-o lună luaţi echipa de la mine. Vă aştept să treceţi la fapte!”, declara Becali pentru sursa citată.

FC Voluntari se clasează pe locul şase în clasamentul din Casa Liga 1 după 15 etape disputate în sezonul 2021 – 2022. Trupa din Ilfov a adunat 25 de puncte din opt victorii şi o remiză. Alte şase meciuri au fost pierdute de Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele