Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Gigi Becali dă de pământ cu Helmuth Duckadam: „Şi-au pierdut oamenii minţile şi ăia normali sunt nebuni”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20472972/1/fcsb-universitatea-craiova-liga-1-betano-24-02-2019.jpg

Gigi Becali a venit cu o primă reacţie, în termeni destul de duri, pentru Duckadam. Declaraţia vine ca replică pentru că fostul mare portar a declarat că a fost adus la FCSB doar pentru a exista o legendă în cadrul clubului şi drept o „palmă” pentru Victor Piţurcă, cu care avea un conflict atunci. 

„Am mai văzut astăzi pe cineva acolo la voi, bine, voi oricum tot timpul aveţi dreptate, celălalt n-are dreptate, care plăteşte operaţii, care dă vreo 350.000 de euro să stai acasă şi după aia îl atacă pe Becali. Că, vezi Doamne, l-am luat eu pe el că eram în război cu Piţurcă, păi ce treabă are? Eu dacă eram în război cu Piţurcă îl luam pe Duckadam vreodată? Aşa a spus domnul Duckadam, nu mă aşteptam vreodată. 

Dacă-ţi plăteşte omul operaţii, îţi dă omul 350.000 de euro salarii, că atât i-am dat, în nu ştiu câţi ani, că atât i-a, dat, stând acasă, şi tu vii la televizor. Nu m-aşteptam, el era un om echilibrat, era un om cuminte. Păi dacă şi Duckadam... înseamnă că s-a terminat lumea, vine sfârşitul lumii. Păi ce întrebări să-mi pun eu? Ce să-i fac lui Duckadam? Păi ştii de ce? 

Pentru că şi-au pierdut oamenii minţile şi ăia normali sunt nebuni, că ei zic că nu eşti nebun cu ei. I-am plătit operaţiile, i-am dat 350.000 de euro, stătea acasă şi lua banii, ce vrei să-i mai fac eu?”, a afirmat Becali la DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele