Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

GIGI BECALI, DECLARAŢIE SUPRINZĂTOARE DESPRE UN ANTRENOR. „ARE ZÂMBETUL ĂLA CU DULCEAŢĂ, ÎI CUCEREŞTE PE TOŢI”

Superliga Publicat pe 26 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19232189/1/captura-becali-20.png

Gigi Becali a fost unul dintre cei mai mari contestatari ai fostului selecţioner Cosmin Contra. Patronul celor de la FCSB s-a arătat deranjat de faptul că acesta nu a ţinut cont de solicitările sale. Acum, lucrurile s-ar putea schimba, speră Becali, după ce FRF l-a numit pe Mirel Rădoi în fruntea tricolorilor. Finanţatorul celor de la FCSB a vorbit despre finul său, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Look Sport.

„Răutatea omului nu o poţi controla! Eram şi împotriva echipei naţionale la un moment dat, ce să mai zic de CFR Cluj. Mă rugam să primesc puterea de a-i susţine, dar nu reuşeam, eram împărţit. Dar dacă a venit Mirel Rădoi, orice s-ar întâmpla ţin cu România! I-am zis, dacă se dă peste cap, poate să facă orice, tot îl iubesc. Orice ar face! I-am zis că are prea multă calitate umană. El are nebuniile lui, crede că a plecat din cauza mea de la FCSB, dar e un om extraordinar. Are şi zâmbetul ăla cu dulceaţă, se vede şi când vorbeşte, îi cucereşte pe toţi”, a fost declaraţia surprinzătoare a omului de afaceri.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele